Windows 10 Pro MAK Lisansı 5 TL!

Haberde fark edilen Key'lerin iptal edileceği söyleniyor ve müşterilerin mağdur olacağından bahsediyor... Abi şu an fiyatı 3000 TL olan bir lisansı alacağıma 3000/100 -ki bu fiyat Retail olduğundan emin olduğum Key satıcıları için geçerli daha ucuz olanları var- kaç yaptı sana? 30 adet KEY yapar. Ulan gider 30 adet alırım ömür boyu kullanırım :D. Resmen dalga geçiyorlar görende Win10 30 sene sürecek ben bunu çocuğuma miras bırakacağım? Taş çatlasın 10 sene süren hadi bilemedin 14 sene süren ve bir daha işime yaramayacak bir şey için ben bu fiyatı vermem hocam. 2010 Microsoft Office desteği kesildi şimdi aradan 12 sene geçmiş o KEY alan adam ne oldu parası? Çöp oldu, ama diğer OEM gitti 2019 olanı en yüksek 100 TL'den aldı kullanıyor öncekini daha da ucuza almıştı :D. Neyse anlatabilmişimdir umarım, ha almak isteyen varsa alsın beni alakadar etmez.

Not: 3899 TL olmuş ben 3000 TL diye biliyordum yaz oradan 9 KEY daha içimiz rahatlasın...

Oyunların da demosunu oynayın o zaman. Ha on dakika oynamışsınız ha 30 saat ne fark eder? Aynı animasyonlar aynı grafikler aynı sesler. Devamını görmek çok önemli sanki.

Windows 10'u etkinleştirmeden yıllarca kullanabilirsin. Daha bu bilgiye sahip olmadan münakaşaya girme benimle.

Geldik yine şu OEM key meselesine. Arkadaşlar bunlar yasal değiller. Haberiniz olsun.

Yasal Windows 8.1 yeni yıl güncelemesinden sonraki tüm Win 8 ve Win 8.1lisans anahtarlarının hepsi Windows 10 da kullanılabiliyor.
Ayrıca bazıları sızdırılmış lisanslar olabiliyor.
CMD slmgr -dli
Ve slmgr -xpr kodlarını yazınca hangi türden kod olduğu çıkıyor.

Yasal Windows 8.1 yeni yıl güncelemesinden sonraki tüm Win 8 ve Win 8.1lisans anahtarlarının hepsi Windows 10 da kullanılabiliyor.
Ayrıca bazıları sızdırılmış lisanslar olabiliyor.
CMD slmgr -dli
Ve slmgr -xpr kodlarını yazınca hangi türden kod olduğu çıkıyor.

Ben sorun çıkarır demedim. Sadece yasal değil dedim. Araştırabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı