Windows 10'dan Windows 7'ye Geçiş Mantıklı mı?

Nazmi Ökden

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
işsiz
Profil Kapağı
1525903830
Arkadaşlar Windows 10 kullanıyorum fakat pencerelerin ve uygulamaların açılış süreleri beni bitiriyordu. Windows 7'ye downgrade yaptım. Bazı oyunlarda FPS artışı oldu. Bilgisayarın açılış hızı Windows 10'dan hızlı oldu. Windows 7 kullanmak mantıklı mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 10 dışında diğer işletim sistemleri sadece Genişletilmiş güncelleme desteği alıyor.
Genişletilmiş güncelleme desteği Kritik güvenlik güncelleştirmelerini içeriyor.
Windows Yaşam Döngüsü
Screenshot.png
Windows Yaşam Döngüsü Hakkında

Son düzenleme:
Sen diyelim ki yeni bir sistem topladın.
2018 model bir sisteme gidip de 2010 model bir işletim sistemi mi kuracaksın?
Hadi kurdun diyelim, sürücüleri nasıl yapacaksın?
Bana yeni çıkan herhangi bir ekran kartının Windows 7 için olan sürücüsünü göstersene.
Maleseef var. Windows 7 için 1080 Ti sürücüsü, AMD chipset sürücüsü (Ryzen vb.).
Hayır. Windows 7 işletim sistemi güncelleme desteği sona ermiştir. Onun için Windows 10.
Hayır. 2020'de Windows 7'nin desteği bitiyor. Recep Baltaş Windows 7, 8.1 desteği bitti deyip insanlara zorla Windows 10'a geçiremeye çalışıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer bilgisayarın eski ve düşük sistemliyse Windows 7'ye geçebilirsin.Benim masaüstü bilgisayarım Windows 10'du.Windows 7'ye geçince ciddi miktarda FPS artışı olmuştu.Windows 10 çok fazla RAM kullanıyor.

Arkadaşlar Windows 10 kullanıyorum fakat pencerelerin ve uygulamaların açılış süreleri beni bitiriyordu. Windows 7'ye downgrade yaptım. Bazı oyunlarda FPS artışı oldu. Bilgisayarın açılış hızı Windows 10'dan hızlı oldu. Windows 7 kullanmak mantıklı mı?
Sistemin eskiyse Windows 7 kullan sorun yok ama orta seviye ve üzeriyse asıl Windows 10 kullanmazsan performans kaybı yaşayacaksın.

Düzenleme: Windows 10 sorunlu diyen çoğu kişinin sistemi sıkıntılı çünkü oldukça stabil durumda Windows 10.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı