Windows 11 aşırı oyun performansı düşüşü

Alihan Namazcı

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, Windows 11'i Insider programı ile indirdim ve kurdum. TPM'i BIOS'dan açtım ve yaptım. Hiçbir sıkıntı olamadan Windows 11'e geçiş yaptım fakat oyunlarda öyle bir FPS düşmesi oluyordu ki öyle bir FPS düşmüştü ki anlatamam size, ekranı döndüremiyordum. Sonra bunların sonucunda Windows 10'a geri geçiş yapmaya karar verdim ve kurtarmadan Windows 10'a geri geçiş yaptım. Her şey gayet düzgün ilerledi fakat Rust oyununa geri girdiğimde FPS düşüşleri iyileşmiş ama FPS'imin 80-90'dan 60-70'lere kadar düştüğünü fark ettim. Sizce sebebi ne olabilir? Çözümünü bilen varsa sevinirim.

Hocam zaten bizim hangi işimize şeytan karışmadı ki 😂 Windows 10'la idare ediyorum zaten 😃

Hocam FPS düşüşünü sadece işletim sistemine bağlamayın güvenli bir virüs programı ile trojansiz kullanıp iç bakıma dış bakıma önem verin termal macun yenileme tozlanmalar bunları sık sık temizleyin yenileyin.

Hocam FPS düşüşünü sadece işletim sistemine bağlamayın güvenli bir virüs programı ile trojansiz kullanıp iç bakıma dış bakıma önem verin termal macun yenileme tozlanmalar bunları sık sık temizleyin yenileyin.

Bu testler 1 gün içinde hocam ve PC 2 aylık bir de değil ve virüs olma olasılığı %1 oda %0 olamicağından.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı