Windows 11 çok sorunlu

Ya arkadaş, sisteminiz kötü. Adamlar boşa söylemedi minimum sistem gereksinimlerini. Ayarlara giremeyecek kadar kötü bir sistemin varsa biz ne yapalım? Ayrıca nedir bu agresiflik? Geçmeden önce düşünemedin mi bunun "Beta" sürümü olduğunu? Sorunlarının, buglarının ve sıkıntılarının olacağını? Kendi sistemim TPM dışında tam destek veriyor ve bir tane bile sorun ile karşılaşmadım. Konuşma üslubuna çekidüzen ver, millete boş yapıyorsunuz deme.

Arkadaşlar geçmeyin. Gündelik kullanım için ideal değil zaten developer hala. Tam sürümü güzel olur diye düşünüyorum. Ama illa da geçeceğim diyorsanız geçin, Windows Update'den kurtarmaya gelin geri döneceğiniz zaman, oradan önceki sürüme geçmeye tıklayın. PC kendi kendine hallediyor.

Ben de şimdi geçtim, şimdilik bir sorunum yok.
Bende de bir sıkıntı yoktu. 2 el PUGB attım sardı da. Geçişler falan bayağı hızlı, performans artışı az da olsa fark ettim. Şu an sıkıntı yaşayan çok olunca geri döndüm. İnşallah güncellemelerle taş gibi bir sistem olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben hiçbir sorun yaşamadım. Evet ufak tefek kasmalar oluyor ancak bunların olabileceğini biliyordum zaten. Bilgisayarımda kaybolmasını istemeyeceğim şeyler de yok. Ne olur ne olmaz diye bir Windows 10 USB bellek hazırlamıştım zaten. Beklentileri doğru ayarlamak gerekiyor bence.

Bende de bir sıkıntı yoktu. 2 el PUBG attım sardı da. Geçişler falan bayağı hızlı performans artışı az da olsa fark ettim. Şu an sıkıntı yaşayan çok olunca geri döndüm. İnşallah güncellemelerle taş gibi bir sistem olur.

Umarım benim format atma gibi bir düşüncem vardı zaten bir sorun olursa bahanesi olmuş olur.

Bahane bulmayın lütfen! Hiç olmazsa gider komşunun PC'sinden indirir. O da mı olmadı? Telefondan indir OTG kablosuyla PC'ye at.

Evet, adam onları yapmak istemediği için buraya konu açmış. Eğer verecek bir cevabınız yoksa konuya yazmayabilirsiniz veya vermeyi düşündüğünüz bir cevabı tekrar yazmak yerine daha önce başkasının yazdığı bir cevabı beğenip görüntü kirliliği oluşturmayı engelleyebilirsiniz.

Bir parmağınız Shift tuşuna basılı iken bilgisayarı yeniden başlatın. Yeniden başlatmanın ardından kurtarma menüsüne girecek. Sorun gider - > Gelişmiş seçenekler - > Güncelleştirmeleri kaldır - > En son özellik güncelleștirmesini kaldır diyerek deneyin bakalım ne olacak. Önemli verileriniz varsa yedeginizi alın, bu işlemden sonra ne olur ne olmaz Windows uçar falan sorumluluk almam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı