Windows 11 Home Kurulumu İçin İnternet Bağlantısı Zorunlu Olacak

Gizlilik şirketi Apple neden aynı şeyi yapıyor?
Yahu niye Windows'un saçma bir kararını söyleyince Apple da yapıyor diyorsun? Ben Apple'ı mı savundum? Ayrıca Apple da gizlilik konusunda o kadar iyi değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
O da saçma benim için.

Ben zorlama olmadan önce de çevrim içi hesap kullanıyordum. Neden? Şifremi unuttuğumda Microsoft hesabım ile sıfırlardım, format atarken korkmazdım çünkü format attıktan sonra dosyalar OneDrive'dan hemen yüklenecek ve fark hissetmeyeceğim.

Ya hocam, Allah aşkına! Buradan kaç kişi 1300 TL'den başlayan fiyatta Windows aldı?
Zaten Windows sadece Türkiye'de satılıyor değil mi? Ayrıca alan var.

Apple da gizlilik konusunda o kadar iyi değil.
1624561617553.png

Home kurmak zorunda değilsiniz sonuçta Pro ile kurulunca hiçbir sıkıntı yok.

Ürün anahtarı gerekli yazısı da göremedim ben

Etkinleştirmeden de kullanabilirsiniz Windows 11'i.

Hem ayrıca daha tamamen çıkmasına 2 ay var neredeyse, belki 1 ay ama şimdiden daha çıkmamış şey için neler söylüyorsunuz. Belki farklı bir şey yapacaklar. Kimse biliyor mu bunu?

O bir iddia sadece, "biz iyiyiz" diyorlar, bu gerçekten çok iyi olduklarını göstermez, kodlarını görebiliyor musun? Hayır, ayrıca konuyu niye Apple'a çekiyorsun?

Hocam ben sadece Apple da aynı şeyi yapıyor dedim. Hatta Google da aynı şeyi yapıyor. Android telefon aldığında Google hesabını neredeyse mecburen giriyorsun.

Hocam ben sadece Apple da aynı şeyi yapıyor dedim hatta Google da aynı şeyi yapıyor. Android telefon aldığında Google hesabını neredeyse mecburen giriyorsun.
Biliyorum, biliyorum ama Microsoft bunu yapmak zorunda değil. Herkes yapıyor diye onun da yapmasına gerek olmadığından bahsediyorum. Yaptıkları şey iyi mi? Hayır, o zaman bırak da kötü verilen bir karara kötü diyeyim. Diğerlerinin ne yaptığı önemli değil, onlar kötü kararı zaten daha önceden vermiş.

Biliyorum biliyorum, ama Microsoft bunu yapmak zorunda değil, herkes yapıyor diye onun da yapmasına gerek olmadığından bahsediyorum, yaptıkları şey iyi mi? Hayır, o zaman bırak da kötü verilen bir karara kötü diyeyim, diğerlerinin ne yaptığı önemli değil, onlar kötü kararı zaten daha önceden vermiş.

Hocam, evet. Bazı kişilere göre kötü bir karar, anlıyorum.
Ama benim için bir değişen olmadı. Yine çevrim içi hesap kullanacağım, önceden de öyleydi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı