Windows 11 kullanılır mı?

Asus ROG Strix G15 laptopumda hazır Windows 11 kurulu lakin ben sevemedim hiçbir şekilde. Kıbrıs Cumhuriyetinde olduğum için Türkiye'de ki hala Windows 10 kurulu masaüstü bilgisayarımı çok özlüyorum. Windows 11'in durumu Windows Vista ve Windows 8'e benziyor ne yazık ki. 2 seneye kalmaz Microsoft altın yumurtlar gibi Windows 12'yi karşımıza çıkarır. Windows 12 o zaman Windows XP, Windows 7, Windows 10 gibi tutunur uzun yıllar boyunca.

Tek kelimeyle hayır diyeceğim çok güçlü PC olsa bile önermem.
Neden önermiyorsunuz? Şu anlık sıkıntı görmedim.

Windows 8.1 & 10 Tayfa - HAHAHAHA.jpg

Memnunsunuz da, Windows 11 de iyi şu anlık. Hem Windows 11'de daha fazla özellik mevcut. Neden geçmiyorsunuz?
Haticeye bakacağımıza neticeye bakarız daha iyi. O yüzden Windows 10 daha iyi. Windows 11'in kendine gelmesi için daha çok zamanı var. 22H2'ye bile geçemedim buglarından ötürü.
1673445857059.png

Memnunsunuz da, Windows 11 de iyi şu anlık. Hem Windows 11'de daha fazla özellik mevcut. Neden geçmiyorsunuz?

PC sadece oyun eşyası ve oyun oynamak için açıyorum ve kendi düşüncem olarak Windows 11 uğraştırıyor biraz ve oyun performansını düşürdüğüde kanıtlandı Windows 11 daha da dolu olduğunu biliyorum ama PC rahatlık açısından Windows 10 terchi ediyorum.

PC sadece oyun eşyası ve oyun oynamak için açıyorum ve kendi düşüncem olarak Windows 11 uğraştırıyor biraz ve oyun performansını düşürdüğüde kanıtlandı Windows 11 daha da dolu olduğunu biliyorum ama PC rahatlık açısından Windows 10 terchi ediyorum.
Bu sorun 22H2 ile çözüldü.
Haticeye bakacağımıza neticeye bakarız daha iyi. O yüzden Windows 10 daha iyi. Windows 11'in kendine gelmesi için daha çok zamanı var. 22H2'ye bile geçemedim buglarından ötürü.
Eki Görüntüle 1629621
Ben bug yaşamıyorum şu anlık. Sadece explorer.exe kendini yeniden başlatıyordu. Geri Bildirim Merkezi'ne yazdım ve güncellemelerden sonra sorun ortadan kayboldu.

Selam, bir bilgisayarım var. 4 GB RAM Windows 10 Intel N4500 1.11 GHz (2.80'e kadar çıkıyor.) Sizce buna Windows 11 yüklemeli miyim? Destekliyor çünkü en düşük sistem gereksinimlerini ve Windows 11'in tasarımı bence çok güzel 😀

HDD varsa önermem. SSD varsa kurabilirsiniz ancak yine de Windows 10'a ya da Windows8.1'e göre ağır çalışabilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı