Windows 11 kurmalı mıyım?

Olur hocam 11 kurabilirsiniz zaten eğer memnun kalmaz iseniz 10'a geri geçersiniz. Ama 11'de kalın bence çünkü 10'un destek kesilmeye başlandı.

Kusursuz olmada da Windows 11 kullanılabilir ve kullanmaya değer bir işletim sistemi. Ben tavsiye ederim.

Windows 11 garip bir işletim sistemi. Çeşitli Tools'lar kullanmadan debloat yapmanıza bile izin vermiyor. Elle yaptığım birçok ayar güncellemeden sonra kendi kendine değişmiş oluyor. Örneğin tanılama verisi gönderimi ve telemetri hizmetleri. LTSC sürümü çıkınca kimsenin diğer sürümleri kullanacağını sanmıyorum. Aşırı fazla gereksiz çalışan var.

Ayrıca kullanmadığımız programları hizmetleri temizlediğimizde performans sorunları da ortaya çıkabiliyor. Daha önce derin temizlik yaptıktan sonra ciddi performans düşüşü yaşadım. Sonra tekrar format atıp olabildiğince az hizmeti kapatıp, az program sildim. Şu an daha performanslı çalışıyor.

Yani titiz bir kullanıcıysanız dikkatli işlem yapmalısınız. Her temizlik işleminden önce sistem geri yükleme noktası oluşturmanız da iyi olur. Verecek tavsiyelerim bu kadar. Şahsen genel olarak performansından memnunum. Eski bilgisayarlarımda bile Windows 10'dan daha seri çalışıyor.

Ben ilk başta oyun laptopu aldığımda Windows 11 ile birlikte gelmişti. Windows 11, Windows 10'a göre daha sade duruyor ama bir takım sorunlar çıkardığı için laptopu hep yeniden başlatmak zorunda kalırdım ama kullanmaya devam ettim. Eskiden bana sorsanız Windows 10 daha iyi derdim. Şu an neredeyse hiç hata ile karşılaşmıyorum ve memnunum da. İşin detayına girdiğiniz zaman Windows 11 kullanmak istemeyeceksiniz. Ben kullanmaya devam ettim, kullanmaya da devam edeceğim. @Eren.Duran Windows 11'i kullanıp kullanmaman tamamen sana bağlı.

Ben ilk başta oyun laptopu aldığımda Windows 11 ile birlikte gelmişti. Windows 11, Windows 10'a göre daha sade duruyor ama bir takım sorunlar çıkardığı için laptopu hep yeniden başlatmak zorunda kalırdım ama kullanmaya devam ettim. Eskiden bana sorsanız Windows 10 daha iyi derdim. Şu an neredeyse hiç hata ile karşılaşmıyorum ve memnunum da. İşin detayına girdiğiniz zaman Windows 11 kullanmak istemeyeceksiniz. Ben kullanmaya devam ettim, kullanmaya da devam edeceğim. @Eren.Duran Windows 11'i kullanıp kullanmaman tamamen sana bağlı.
Bilgisayar çöktü.. Yardım için yeni konu açacağım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı