Windows 11 nasıldır, kullanılır mı?

Windows 10'un theme pack indirilmiş hali gibi
İkisini de uzun süreli kullanan birisi olarak win 11 win 10'dan şimdilik çok da farklı değildir.
Microsoft'un resmi sayfasından Windows 11 ile Windows 10 arasındaki farkı inceleyebilirsiniz. Fark gayet anlaşılmaktadır: Windows 11 Sürümlerini Karşılaştırın: Windows 11 Home ve Pro ile Windows 10 Karşılaştırması | Microsoft
 
Donanımlarınız izin vermiyorsa en düşük 8.1 (ki onun bile desteği kesildi daha güncel diye dedim) kullanmanızı öneririm.Onun haricinde gerek yok.

Donanımınız izin verseydi en güncelini kullanın derdim.
 
Kendi 3 yıllık tecrübeme göre Win 10 sistem olarak Win 11'e göre daha stabil olarak çalışıyordu. Laptopu 3 yıl önce satın aldığımda win 10 ile lisanslı olarak gelmişti ve win11'e sadece merak ettiğim için Microsoft ile önerilen bir tavsiye üzerine Microsoft'dan direk update ederek geçmiştim, eski Win 10 yedeğini silip kaldırdığımdan dolayı win 10'u flash bellekle kurmadan tekrar win 10'a geri dönüş (cayma hakkını) kullanamadım.

Ama PC sistemleri Win 11'e çok uygun ise Win 11 yüklenilmekten kesinlikle çekinilmesin, çünkü yeni olan her sistemin bir eskisine göre artı avantajları mutlaka bulunacaktır. Kolay gelsin.
 
Herkese selamlar.
Windows 11 merakım olduğundan dolayı bu konuyu açtım. Aranızda kullanan varsa biraz bilgi verebilir mi? Donanımsal sorunlardan dolayı kullanamıyorum.
w10/11 dual kullanıyorum fark yok, 11 biraz daha gorsel olarak ehh işte vs..
Buyur:
 

Dosya Ekleri

  • Ekran Görüntüsü (1).png
    Ekran Görüntüsü (1).png
    1,5 MB · Görüntüleme: 24
  • Ekran Görüntüsü (3).png
    Ekran Görüntüsü (3).png
    2,3 MB · Görüntüleme: 22

Geri
Yukarı