Windows 11 oturmamış bir işletim sistemidir

Bir kişide düzgün çalışıyor diye herkeste düzgün çalışacak diye bir kaide yok. Bende bir buçuk ay kadar kullandım ve nefret ettim. Ardından üç ay geçti tekrar denemek istedim yine nefret ettim. Bana kalırsa Windows 11 olmamış, yapılamamış bir işletim sistemi ki zaten Windows 11'den sonrakilere geçiş yapmayı düşünüyorum. Ama bazısında düzgün çalışır o beğenir, yani kişiye göre değişiyor. Windows 10 veya Windows 7 gibi stabil bir işletim sistemi değil. Microsoft bu sefer beceremedi açıkçası.

Bir kişide düzgün çalışıyor diye herkeste düzgün çalışacak diye bir kaide yok. Bende bir buçuk ay kadar kullandım ve nefret ettim. Ardından üç ay geçti tekrar denemek istedim yine nefret ettim. Bana kalırsa Windows 11 olmamış, yapılamamış bir işletim sistemi ki zaten Windows 11'den sonrakilere geçiş yapmayı düşünüyorum. Ama bazısında düzgün çalışır o beğenir, yani kişiye göre değişiyor. Windows 10 veya Windows 7 gibi stabil bir işletim sistemi değil. Microsoft bu sefer beceremedi açıkçası.
Kesinlikle katiliyorum.

Hem win10 hem win11 için bu gibi sorunlarla karşılaştım. Tek bu sebepten bu yargıya varılmamalı

Mesela RTM sürümü ilk çıktığında performans iyi olmasına rağmen animasyon hantallığı yüzünden kasma hissiyatı vardı. Güncelleme geldikçe düzeldi. Ben çok kafaya takmadım ama bazı kullanıcılar için kötü bir deneyim denilebilir bu durum.

Mesela RTM sürümü ilk çıktığında performans iyi olmasına rağmen animasyon hantallığı yüzünden kasma hissiyatı vardı. Güncelleme geldikçe düzeldi. Ben çok kafaya takmadım ama bazı kullanıcılar için kötü bir deneyim denilebilir bu durum.

Animasyon hizlandirma gelse super olabilir, sistemi hantal gosteren şey efektleri.

Microsoft gibi dev bir şirket piyasaya süreceği bir işletim sisteminin tüm stabilite ve kararlılık testlerini tam anlamıyla yapmadan nasıl yayınlayabiliyor anlamış değilim. Daha geç yayınlanması lazımdı, Windows 10 gayet yeterliydi.
Haziran 2021'de ISO dosyasının sızmasından sonra işleri ekstradan hızlandırdılar diye düşünüyorum. RTM sürümü şimdilerde çıkmalıydı. Benim için 22000.652 sürümüyle tamamen stabil ve performanslı hale geldi. 22000.652 de 25 Nisan 2022'de yayınlanan sürüm. :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı