Windows 11 yeni Vista mı?

RTM sürümde olmaması gereken görsel hataları var :) Gözüme en bariz çarpan:
1633381307126.png


Touch ID sensörümün sürücüsü çalışmıyor. Birkaç ufak hata daha var. Hissettiriyor :)
 
Alakası yok defalarca denedim zaten altyapı aynı kullanımlar arasında neredeyse hiç fark yok.
Bloat olduğunu değiştirmez yine'de alt yapı aynı ama üzerine yeni eklenen servisler ve gereksiz tema ile artık biraz daha yavaş 10'a göre. Aslında sen fark etmeyebilirsin ama bu bloat olduğunu yinede değiştirmez.
 
@Arda KC Windows 11 gerçekten diğer Windows işletim sistemlerine göre DEV kanalında bile daha iyi çalışıyor. Tabii eski donanımla denersen yapacak bir şey yok.
Yinede bloat olduğunu değiştirmez yeni tema çok gereksiz olmuş insanlar performans stabilite isterken microsoft yeni gereksiz şeyler ve yeni bir görünüm yapıyor niyeyse.
 
win 11 adam olması için 2 sene lazım saçma sapan yazılım çakışmaları yüzünden donanımsal sorunlar yaratacak önümüz de zorlu yıllar var
 
Yinede bloat olduğunu değiştirmez yeni tema çok gereksiz olmuş insanlar performans stabilite isterken Microsoft yeni gereksiz şeyler ve yeni bir görünüm yapıyor niyeyse.

Bloat yok değil ancak gerçekten iyi çalışıyor. Ancak Bloat'lar rahat kaldırılır. Niyeysenin cevabı son kullanıcı için. Web'de gezinen, Word, Excel kullanan bilgisiz kullanıcı kitlesi için.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı