Windows 11'den memnun musunuz?

Ben sırf şu görev çubuğu için geçmek istiyorum.
Bunu mu istiyorsun?
1625689434609.png
 
Şu an Windows 11 Insider kullanan arkadaşlar Windows 11'den memnun mu? Ve herhangi bir sorun bug vs. yaşadılar mı?

Edit: Bende şu an hiçbir sıkıntı olmadı ve sevgili @furkankadirguzeloglu'in paylaştığı ISO'yu kullanmaktayım malum sistemim desteklemiyor :)

İlk Windows 11 ISO'su sızdırıldığında sanal makineye kurup bir bakıp denedim. 2 ay kadar sanal makineden beta sürecinde kullandıktan sonra da kaldırdım şu an Windows 10 kullanıyorum 11'e uzun süre geçme planım yok. Sistemim destekliyor mu diye bir göz attım sadece o kadar. Windows 11 benim için pek heyecan uyandırmadı ve büyük değişiklik vaatleri de yok maalesef. Zaten sonucunda Windows 10 için çıkarılacak büyük bir güncelleme paketi değiştirilerek Windows 11 oldu o yüzden pek bir değişiklik olmaması normal.

Microsoft'un bence çok temelden her şeyi değiştirmesi gerekiyor. Windows 10'dan örnek verecek olursam arayüz modern ama işletim sisteminin kurulum ekranı 2006'dan kalma Vista'nın mirası. Denetim Masası logolarında XP'den kalma logolar görüyoruz Windows 11'de de bu durum maalesef devam ediyor. Evet çoğu tasarım değişti ama yine eski tasarımlar, kurulum ekranları, kod altyapısı eski. Microsoft'un oturup her şeyi modernize etmesi gerekiyor. O zaman çok daha güzel ve heyecan yaratacak bir işletim sistemi ile karşılaşabiliriz gibi.
 

Geri
Yukarı