Windows 11'e geçilmeli mi?

Temiz kurulum yaparak Win11'e geçtim. Gözle görülür bir artısını veya etkisini görmedim. Aksine bazı zamanlarda aptallaşıyor. Görsel olarak güzel bir havası var. Şimdilik standart kullanımlarda güzel. Oyunlar için Win10 kadar değil desem yalan olmaz.

İkinci bir vista vakası olmasından çekinmiyor değilim.

Ben Kullanıyorum Win11 Hatta Update ile geçtim. Hiçbir sıkıntısı olmadı bende Görünüm olarak gerçekten güzel Hatta win10 ile kıyaslandığımda Daha hızlı açılış Süresi Var. Kaldı ki PC de hızlandı Bu farkı az da olsa hissediyosun Artı olarak Sana Premium bir his veriyor Ben olsam geçerdim ki kullanıyorum zaten Yine de sen bilirsin tabiki.

Ben Windows 11 Pro yükledim sıkıntısız mükemmel bir şekilde çalışıyor görev çubuğunda ufak tefek hatalar vardı o da düzeldi gayet güzel performanslı bir şekilde çalışıyor öneririm ben.

i7 7700HQ CPU'lu cihazlarda tavsiye etmiyorum hem performance hem ısınma sorunları yaşatıyor 3 aylık günlük kullanım sonucu Windows 10'a geri döndüm ve her şey düzeldi zaten i7700HQ destek listesinde de yer almıyor.

Bence daha geçilmez OS yeni. Çıktığı için performansı Windows 10 daha düşük.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı