Eski sistemlerde Windows 7 yerine Windows 8.1'de kullanılabilir. Windows 7'nin desteği bitti. 8.1'de Windows 7'ye yakın bir performans gösterir.
Yeni bir Windows gelmeyecek. Windows 10'a güncellemeler yaparak geliştirmeyi planlıyor Microsoft.Windows 7 kullanırken Windows 7 çok güzel geliyordu özellikle ayarlardan en iyi performansı ayarla yaptığımız zaman görev çubuğu sekmeleri falan çok güzel gelmişti. Ama hiçbir şey 10'un yerini tutamaz. Artık Windows'un yeni işletim sistemini konuşabilsek keşke.
Yeni bir Windows gelmeyecek. Windows 10'a güncellemeler yaparak geliştirmeyi planlıyor Microsoft.
Hocam o çift ekranlı cihazlar için geliştirildi. Normal laptop ve masaüstü bilgisayarlar kullanamaz.Windows 10X'ten bahsetmiştim hocam. Belki ara yüzü farklı olur niyetiyle yazdım. İnşallah ara yüz farklı olur.
Hocam o çift ekranlı cihazlar için geliştirildi. Normal laptop ve masaüstü bilgisayarlar kullanamaz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.