Windows 7 mi 10 mu?

SSD varsa Windows 10, yoksa 8.1 kullanmalısın.
Windows 7 artık desteklenmeyen ve güvenlikten mahrum bir işletim sistemi.
Zamanında Windows 7 ilk çıktığında insanlar hâlâ XP kullanmak için diretiyordu. Şimdi de Windows 7 kullanmak için diretiyorlar.
Arkadaşlar bunlar işletim sistemi, fanlık yapmanız gereken bir şey değil. En güncel ve sistemin hangisini kaldırıyorsa onu kullanıcaksın.

Valla benim i5 2410M , 4+4 GB Ram, GT520M ekran kartı olan eski bir Laptop'um var. Win10 pro yüklüydü, can çekişiyordu, çok yavaştı. Win8.1 yükledim, hala kasıyordu, son olarak Linux Mint kurdum. İyi ki de kurmuşum, gerçekten çok güzel bir işletim sistemi ve sistemi yormuyor rahat rahat geziniyorum. Zaten amacım da bilgisayarı internette gezinebilir hale getirmekti. Linux kurarak bunu başardım. Kendine geldi sistem.

Windows 7 kullanırken Windows 7 çok güzel geliyordu özellikle ayarlardan en iyi performansı ayarla yaptığımız zaman görev çubuğu sekmeleri falan çok güzel gelmişti. Ama hiçbir şey 10'un yerini tutamaz. Artık Windows'un yeni işletim sistemini konuşabilsek keşke.

Windows 7 kullanırken Windows 7 çok güzel geliyordu özellikle ayarlardan en iyi performansı ayarla yaptığımız zaman görev çubuğu sekmeleri falan çok güzel gelmişti. Ama hiçbir şey 10'un yerini tutamaz. Artık Windows'un yeni işletim sistemini konuşabilsek keşke.
Yeni bir Windows gelmeyecek. Windows 10'a güncellemeler yaparak geliştirmeyi planlıyor Microsoft.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı