Windows 7 mi 10 mu?

Yıl 2021 Oldu köyde yaşayanlar bile Windows 10 kullanıyor artık. Benim sistemim Windows 8'di. Bir sürü hata veriyordu. Windows 10'a geçtim. İyi ki de geçmişim. Keşke çok daha önceden geçseydim.
Hiçbir sistem XP ve 7'nin yerini dolduramaz, ancak gene de gelişmiş sistem kullanacaksanız en iyisi 8.1.

Hiçbir sistem XP ve 7'nin yerini dolduramaz, ancak gene de gelişmiş sistem kullanacaksanız en iyisi 8.1.

XP zamanında çok iyiydi ama şu an eskidi Windows 7 de aynı ve bu video ikisi için geçerli.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şimdiki insanlar Windows 10 kurunca bilgisayar çok iyi olacak sanıyorlar, köydeki insanlar bile bu yüzden Windows 10 kullanıyor. Ancak fark ettim ki 10 ile 7 arasındaki tek fark görüntü.

Arkadaşlar bu fikir değil, direkt dümdüz açıklıyorum.

Parası olmayan Windows 7 (düşük sistem).

Parası olan Windows 10 (iyi sistem).

Ben şahsen 7 kullanıyorum. Zaten 4 GB RAM var, Windows 10 ise 2 GB RAM ben Google kullanıyorum, zaten o da 1 GB RAM yiyor. Oh bana 1 GB RAM kalıyor.

Yani kısacası Windows 7 daha iyi (bence).

Windows 7 güncel değil ve Windows 10 SSD de çok hızlı çalışıyor. Birisi SSD'ler için birisi HDD'ler için tasarlanmış zaten.

Micro USB USB çevirici, USB Hub, USB, klavye ile geçebilirsiniz.
Sorun o değil tablet bilgisayar olduğu için klavyeden ayırınca veya ekran dokunmatik olduğu için bu özellikleri destekliyen Windows veya Linux sürümü yok. Sadece Windows 10 bu özelliklere sahip ama bilgisayar özellikleri aşırı kötü olduğundan her şey çok yavaş Cs1.6'da bile 5fps anca alabiliyorum.

Sorun o değil tablet bilgisayar olduğu için klavyeden ayırınca veya ekran dokunmatik olduğu için bu özellikleri destekliyen Windows veya Linux sürümü yok. Sadece Windows 10 bu özelliklere sahip ama bilgisayar özellikleri aşırı kötü olduğundan her şey çok yavaş CS1.6'da bile 5FPS anca alabiliyorum.

Windows 8.1 ve 8 destekliyor örnek okullarda akıllı tahtalar Windows 8.1

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı