Windows 8.1 %100 Disk kullanımı

• Konuyu başlatan MY49
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 72
  • Görüntüleme 15.914
Sistem yönetimli yapsanız da olur. Bu arada D sürücüsü başka diskmi yoksa aynı diskteki bölüm mü?
Başka disk ise C için disk belleği dosyası yok seçin D sürücüsü için sistem yönetimli boyut seçin, ayarla demeyi unutmayın.
Anladığım kadarıyla C ve D aynı diskin iki bölümleri o zaman D'ye taşımak bir anlam ifade etmez.

Sistem yönetimli yapsanız da olur. Bu arada D sürücüsü başka diskmi yoksa aynı diskteki bölüm mü?
Başka disk ise C için disk belleği dosyası yok seçin D sürücüsü için sistem yönetimli boyut seçin, ayarla demeyi unutmayın.
Anladığım kadarıyla C ve D aynı diskin iki bölümleri o zaman D'ye taşımak bir anlam ifade etmez.
Aynen. Ben de öyle düşünmüştüm. Zaten kasma düştü. Sanırsam işletim sistemini dün kurduğum için adapte sorunu olduydu. Bir iki gün oturması lazım sistemin. Umarım ilerleyen zamanlarda sorun yaşamam. Advanced System Care'yi kaldırdım. Virüs programı da kullanmıyorum zaten. Virüs programı öneriniz var mıdır Windows 8.1 için güzel olanlardan? :)

Advanced System Care güzel program arada bir temizlik için yükleyip silersiniz. Bilgisayarınızdaki veriler çok önemli değilse bence Windows Defender oldukça yeterli, güncellemeleri sık sık yaparsanız sorun olmaz.
Teşekkürler. Ancak Windows Defender'i denetim masasında aratıyorum ve tıklayınca resimdeki hatayı alıyorum. Nedeni nedir?
Ekran%20Al%C4%B1nt%C4%B1s%C4%B1%282%29.PNG

Öncelikle meraba arkadaşlar.Bilgisayarımı açgıtımda disk kullanımı %100 oluyor bu yüzden donmalar yaşıyorum acaba nasıl düzeltebilirim.Dün biraz araştırdım avast kaspersky gibi antivirüs programları windows 8.1 de böyle sorunlar çıkartabiliyormuş.Dün avastı sildigimde bilgisayarıda bazı programlarda silindi ve windows hasar aldı zar zor geri kurtardım.Ben şimdi disk kullanımını nasıl düzeltcem?

Antivirus yazılımları kendi kaldırma araçları ile kaldırılır. Sistemde sorunlara neden olmuşsun. En mantıklısı temiz bir 8.1 kurulumu gerçekleştirmen. Yine de şunu da deneyebilirsin.

Tüm Antivirusleri Kaldırma Aracı ile daha önceden kurup kaldırdığın tüm antivirüs yazılımlarını kaldır.

Temel Sistem Bakım ve Performans Optimizasyonu Yönergesi Yönergedeki 4, 8 ve 10. adımları uygulayın.

Yeni bir yerel yönetici hesabı oluşturup o hesap üzerinden bilgisayarı kullanın.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı