Windows 8.1 neden popülerleşmeye başladı?

Jaewyn

Hectopat
Katılım
25 Temmuz 2019
Mesajlar
2.518
Çözümler
19
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Son zamanlarda forumda oldukça fazla Windows 8.1'e geçmekle alakalı konu görmeye başladım. Soru basit. Sizce neden Windows 8.1 bir anda bu kadar popüler olmaya başladı?
 
Son düzenleme:
Son zanlarda forumda oldukça fazla Windows 8.1'e geçmekle alakalı konu görmeye başladım. Soru basit. Sizce neden Windows 8.1 bir anda bu kadar popüler olmaya başladı?

Çoğu kişi eski ya da güçsüz sistemlerine Windows 10 kurduğu ve kastığını görünce Windows 8-8.1 kurmak istediği için olduğunu düşünüyorum.
 
Benim başlıca sebebim Windows 10'dan sıkılmam. Şahsen 7 ve 8.1 kullanırken çok daha fazla zevk alıyorum. Maalesef sistemim desteklemediği için geçemiyorum.
 
"+" Yönleri var. Eski sistemler için uygun.


Düzenleme: Rahatlık battı Windows 10'a geri geçtik.
 
Microsoft Windows 10'u iyice ağırlaştırdı son zamanlarda, tabii virüs yüzünden eskisi kadar özgür de değiliz. İster istemez evde daha çok vakit geçirmeye başladık. Eski bilgisayarı olanlar onu kaldırmışsa çıkardı kurdu yeniden, kuruluysa onunla daha çok vakit geçirmeye başladı fakat Windows 10'da sürünüyorlar eski sistemler. Windows 7'nin de desteği bitti. Bu sebeple 8.1'e talep arttı. Benim görüşüm bu şekilde.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı