Bazı konularda XMP açtıktan sonra mavi ekran gibi konular gördüm de? O XMP kaynaklı mı oluyor, yoksa RAM arızası yüzünden mi?Hayır. Overclock vs. bile kurulduktan sonra yapılıyor ki crash veriyor mu gibi sorunları direkt görelim.
Benim pek bilgim yok hocam o konulardaBazı konularda XMP açtıktan sonra mavi ekran gibi konular gördüm de? O XMP kaynaklı mı oluyor, yoksa RAM arızası yüzünden mi?
@NVIDIAginar.
@kino.
Peki O XMP açtıktan sonra mavi ekran olayı RAM arızalı olunca mı oluyor?Alakası yok. Birisi donanımsal diğeri yazılımsal bir olay. İstersen elinle maksimum overclock yap değerlerin stabil ve sağlıklıysa Windows'u ne zaman kurduğunun önemi yok.
Peki O XMP açtıktan sonra mavi ekran olayı RAM arızalı olunca mı oluyor?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.