Windows XP neden kötüdür?

Sistemin XP'yi tam desteklemiyor olabilir ya da donanımın zayıf. Mesela ben halen XP kullanıyorum ve YouTube dahil çoğu internet sitesinde kasmıyor. :D
Sistemim xp yi destekliyor(driverlar vb)

Ayrica sistemde 4 gb ram 1 gb ekran kartı 2 çekirdekli işlemci var. Sistem xp için zayıf değil yani. Sorun işletim sisteminde ya da kurduğum iso sıkıntılı

Uzun süre önce severek kullandığım işletim sistemi Windows XP cidden kötüymüş bunu anladım. USB'ye yazıp kurdum(Technopat linkinden). Biraz kullandım ve çok kötü bir deneyim yaşadığimı belirtmeliyim. Öncelikle driver diye bir şey yok. Bakın hadi ekran kartı driverıni anladım bulamadın ama bari Ethernet driverinı bulda internetten driver yükleyelim. İki saat uğraşıp tüm driverları kurduğunuz zaman ise saçma sapan donma problemi ile karşı karşıya kalıyorsunuz. Windows 8.1 de Full akıcı çalisan bilgisayarım Windows XP de Google açınca bile kasmaya başladı. Neyse Steam kurayım oyun testi yapayım dedim Steam kurulmuyordu. Her şey zamanında guzelmiş cidden. Güvenlikten bahsetmiyorum bile. Size tavsiyem en kötü Windows 7 kurun. Sisteminiz yetiyorsa Windows 11'den şaşmayın.
Yeni sistemlerde biraz sıkıntı ama bu zamanlarda XP kurmak mantıksız. Çok az uygulamalarda destek var. En kötü Windows 7 kurulur.

Linux'a yanlış dağıtım ile başlamış olabilirsiniz. Başka distrolar deneyin.

Ubuntu Linux Mint Arch linuz hepsini denedim olmuyor sorun bende mi yoksa işletim sistemlerinde mi bilmiyorum ya psikolojik bir durumda olabilir Windows XP ve önceki sürümlerde problem yok üstü sürümlerde problem var bir de Linux ta.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı