USB'yi kurulum yaparken kullanacağın için hayır. 2. bir USB varsa ona atabilirsin veya Google Drive'a atabilirsin.Direkt kuracağım hocam Windows'u silip. Windows'daki dosyalarımı fotoğraf vs. direkt USB üzerinden oraya atabilirim değil mi ?
USB'yi kurulum yaparken kullanacağın için hayır. 2. bir USB varsa ona atabilirsin veya Google Drive'a atabilirsin.Direkt kuracağım hocam Windows'u silip. Windows'daki dosyalarımı fotoğraf vs. direkt USB üzerinden oraya atabilirim değil mi ?
Hayır, Linux'u programla uğraşanlar kullanmıyor, herkes için bir linux dağıtımı var, eğer öyle olsaydı benim linux kullanan tekstilci babamın programcı olması lazım.Linux'u daha çok programlama işiyle uğraşanlar kullanıyor diye duydum
Hocam windows'u kurduğum usb yi disk yöneticisinden yeni birim oluşturarak tekrar eskisi gibi kullanabiliyordum. Ubuntu'da da böyle yapılabiliyorsa hallederim onu, öncesinde diğer bilgisayara atıp ordan tekrar alıp atarım.USB'yi kurulum yaparken kullanacağın için hayır. 2. bir USB varsa ona atabilirsin veya Google Drive'a atabilirsin.
Öyle de olur.
Sadece başlığı okuyup cevap vermeyin!Oyun içinse hayır.
Sadece başlığı okuyup cevap vermeyin!
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.