Windows'tan Linux'a geçilmeli mi?

Hocam baktım ve arayüze aşık oldum resmen bu nedir böyle. Burada bahsedilenlerin hepsi Linux tabanlı olduğu için uygulama konusu hepsi için aynı değil mi?
Taban dağıtımlar diye bir şey var. Mesela Debian, Ubuntu, Arch GNU/Linux, Fedora GNU/Linux taban dağıtımlardır. Uygulama desteği bu taban dağıtımlara göre hazırlanmış paket sayısına bağlıdır. Feren OS Ubuntu tabanlı bir dağıtımdır. Ubuntu için hazırlanmış uygulamalar epey çeşitli ve fazla olduğu için uygulama sıkıntısı çekmezsiniz.

Tamamdır o zaman Feren OS'a kararımı verdim.

Taban dağıtımlar diye bir şey var. Mesela Debian, Ubuntu, Arch GNU/Linux, Fedora GNU/Linux taban dağıtımlardır. Uygulama desteği bu taban dağıtımlara göre hazırlanmış paket sayısına bağlıdır. Feren OS Ubuntu tabanlı bir dağıtımdır. Ubuntu için hazırlanmış uygulamalar epey çeşitli ve fazla olduğu için uygulama sıkıntısı çekmezsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tamamdır o zaman Feren OS'a kararımı verdim.
Ayrıca Feren OS içinde bir sürü hazır tema ile birlikte gelir, sen yüklerken sana hangi temayı kullanmak istediğin ile ilgili bir soru soracak, istersen arayüzün tıpkı Windows gibi olmasını isteyebilirsin, istersen az önceki attığın fotoğraftaki gibi görünmesini isteyebilirsin ya da istersen MacOS gibi görünmesini isteyebilirsin.

Tamamdır o zaman feren OS'a kararımı verdim.

Kusura bakmayın yazım hatasından 1 saat ceza aldım.
Eğer Feren OS geçmediyseniz şu işletim sistemini de bir araştırın çok iyi bir işletim sistemidir.
Adı elemantory OS çok şık bir işletim sistemidir.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü - 2021-06-03 19-30-26.png
    Ekran Görüntüsü - 2021-06-03 19-30-26.png
    793 KB · Görüntüleme: 40
Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer Feren OS geçmediyseniz şu işletim sistemini de bir araştırın çok iyi bir işletim sistemidir.
Evet çok sade ve şık duruyor, biraz macOS'a benzettim. 2 gün içerisinde kararımı verip geçeceğim ama şuan Feren OS biraz daha yakın gibi bana.
Hocam buarada Türkçe dil destekleri vardır demi hepsinde ?

Evet çok sade ve şık duruyor, biraz MacOS'a benzettim. 2 gün içerisinde kararımı verip geçeceğim ama şu an feren OS biraz daha yakın gibi bana.

Hocam bu arada Türkçe dil destekleri vardır değil mi hepsinde?

Evet Türkçe var elemantory OS zaten MacOS'a benzemesi için yaplmış macOS kullanmak isteyip kullanamayanlar için. Feren OS da çok iyi bir işletim sistemidir işletim sistemleriyle aram olduğu için çoğunu biliyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı