Arayüz bakımından deep'i de çok beğendim ancak forumda gezindiğimde çok iyi yorumlar alamadım. UbuntuDDE ile aynı arayüzü paylaştığını farkettim. O yüzden sormak istedim.Baktım şimdi anladığım kadarıyla deepin ortamı var temelde aynı işlevi görür, bı fark yok.
Teşekkürler daha fazla araştırma yapacağım ve seçenekleri değerlendireceğim. Konuyu okuyan diğer arkadaşlar sizler de önerilerinizi ve bilgilendirmenizi lütfen eksik etmeyin.Ortam değiştirmekten bahsediyorsaniz terminal den formatsiz degistirebiliyorsunuz. Eğer dağıtım değiştirmek istiyorsanız balenetcher ve ya ventoy ile değiştirirsiniz. Linux'dan windows'a geçiş içinde woeusb öneririm.
Bazı dağıtımlarda Live özelliği var ISO'yu yazdırıp sistemden boot edince kurmadan masaüstünü deneyebilirsiniz.
Tekrardan teşekkürler harikaymış. Bu dediğiniz özelliğin bir adı var mı? dağıtımları araştırırken olup olmadığını kontrol etmem için.Kurmadığınız sürece bir sorun yok USB yi cekip restart attiğinizda sistem windowsu açacak
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.