Witcher 1 bitirilmeli mi?

5Wxqw

Picopat
Daha fazla  
Witcher 1 3.bölüm e kadar geldim ama bir görev de takıldım ve oyundan artık soğdum Witcher 2 ve Witcher 3'ü bitirdim şimdi de kitaplara başladım sizce Witcher 1 bitirmeli miyim?

Witcher 1 kesinlikle bitirmelisin dostum. Remake çıkınca yine oynarsın. Witcher serisinde 1 i sevenlerin hayranların sayısı azımsanmayacak durumda. Apayrı bir tadı var oyunun. 👍

Keşke kombat sistemini biraz iyi yapsalarmış bak grafik falan demiyorum. Kombat sistemi. Hele o Yrden ne abi. Bu yüzden kabız Witcher 1 oynanmaz. Katlanabilenler fanboylar ve ileri derece takipçileri oluyor zaten.

Witcher 1 kesinlikle bitirmelisin dostum. Remake çıkınca yine oynarsın. Witcher serisinde 1'i sevenlerin hayranların sayısı azımsanmayacak durumda. Apayrı bir tadı var oyunun. 👍

Ya evet hikayesi ve ortamı çok iyi müzik leride efsane ama şu an bir görev de takıldım ve oyundan soğdum.

Keşke kombat sistemini biraz iyi yapsalarmış bak grafik falan demiyorum. Kombat sistemi. Hele o yrden ne abi. Bu yüzden kabız Witcher 1 oynanmaz. Katlanabilenler fanboylar ve ileri derece takipçileri oluyor zaten.

Benim de en sevdiğim oyun serisi Witcher'dır ama Witcher 1'in görev sistemi çok kötü ne yapacağını söylemiyor.

Ya evet hikayesi ve ortamı çok iyi müzik leride efsane ama şu an bir görev de takıldım ve oyundan soğdum.

Benim de en sevdiğim oyun serisi Witcher'dır ama Witcher 1'in görev sistemi çok kötü ne yapacağını söylemiyor.
Hangi görevde takıldınız belki yardımcı olabilirim.

Hangi görevde takıldınız belki yardımcı olabilirim.

Ya 3.bölüm de bir görev vardı kralın tüm adamları diye orada thaler ile konuştuktan sonra diyor ki Semender'e bu yolla ulaşmayı asla denemeyeceğim kraliyet meselelerine bulaşma riskine giremem diyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı