Witcher 3 Balon mu?

Tekrar oynamaya başladım bugün. Dün 2-3 saat oynamıştım başlamıştım. Hemen kısa iki soru sorucam; İlan tahtalarındaki görevler sonsuz mu yoksa sayılı mı? Birde en zor da oynuyorum, level atlamaya etkisi var mı?
İlanlar sayılı ama ara sıra yenilenebiliyorlar hikaye akışına göre. En zorda oynamak XP'ye etki yapmıyor.

Arkadaşlar oyunu sildim. En çok dövüş mekanikleri ve vuruş hissi yüzünden. Artık bir kere daha Fallout 4 survival mı yapsam naapsam :) Şu Long Dark'ın diğer bölümleride çıkmadı ki bir türlü.
Yetenekleri geliştirseydiniz zevkini alırdınız. Aard işareti ile düşman dondurup patlatmak ve düşman uzuvlarını tekte koparmanın tadı başka.

Witcher 3 ve benzeri yapımlar her oyuncunun ilgisini çekecek türde yapımlar değil.Ya çok beğenirsin, ya da hiç beğenmezsin bunun ortası yok bana kalırsa.

The Witcher 3 Wild Hunt oyun dünyası ile, senaryosu ile, karakterleri ile başta ana karakterimiz Geralt olmak üzere tam bir başyapıt.

Oyunu bitireli yıllar oluyor ama halen tadı damağımda. Daha evvel Witcher kitap serisine de başladım.

Witcher 3 ve benzeri yapımlar her oyuncunun ilgisini çekecek türde yapımlar değil.Ya çok beğenirsin, ya da hiç beğenmezsin bunun ortası yok bana kalırsa.

The Witcher 3 Wild Hunt oyun dünyası ile, senaryosu ile, karakterleri ile başta ana karakterimiz Geralt olmak üzere tam bir başyapıt.

Oyunu bitireli yıllar oluyor ama halen tadı damağımda. Daha evvel Witcher kitap serisine de başladım.
Ben de geçen hafta başladım kitaplara. İlkini 3 günde bitirdim bağımlılık yaptığından. Gelecek ay da 2. kitabı alırım sanırım.

Dostlar konuyu hortlatıyorum kusura bakmayın. Ben de bu oyuna başlayalı 2 hafta oldu. Oyunun dövüş mekanikleri grafiklerini çok beğendim. Ama oyun oynatmıyor bana. 5 dakika oynuyorum ara sahne giriyor, bir yere gönderiyorlar dönüyorum yine ara sahne. Artık boşluk tuşuna basa basa geçmeye başladım. Hikayeyi anlatıyor anladım da 2 dakikada anlatacağı şeyi uzatıyor da uzatıyor. Ve umarım tekrara düşmüyordur çünkü baron görevlerinde imanım gevredi.

-Baron: Ciri'nin nereye gittiğimi söylerim ama birini bul.
+Geralt: Tamam.
...
+ Buldum.
*Hikayenin başını anlatır kalanı için bunu bul der.*
Ona giderim o söylerim der ama bunu bulacaksın.
E yeter da biriniz de bir şeyi karşılıksız yapın yapmayacaksanız para vereyim aynı şeyler sıkıyor.

Bu oyun ne zaman sarmaya başlar?

Not: Oyun tarzıma tam olarak uyuyor açık dünya en sevdiğim tür AC oyunları örnek olarak RPG de severim.

Sana eziyet olsun diye göstermiyor ki oyun bunları. Her şey ana hikaye değil bu oyunda. Alelacele oynanacak bir oyun değil.
Oyunun başlarında her şeyi okuyordum, o gri yazılı diyalog seçeneklerinden daha fazla bilgi almaya çalışıyordum ama artık baymaya başladı. Boş yere konuşuyor gibime geldi.

Oyunun başlarında her şeyi okuyordum, o gri yazılı diyalog seçeneklerinden daha fazla bilgi almaya çalışıyordum ama artık baymaya başladı. Boş yere konuşuyor gibime geldi.

Az daha sabret biraz daha ilerlersen daha çok saracak oyun.

Boş konuşuyor diye ara sahneleri geçerseniz Witcher 3'ü boşuna oynamış olursunuz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı