Witcher 3 günde 1 saat oynamak yetersiz midir?

Thelonious

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD RYZEN 5 7500F RTX 3060 12GB 16GB RAM
1TB SSD 2X SIVI SOĞUTMA 750W POWERSUPPLY MSI MB PRO A620M-E
Meslek
Bilgisayar teknik servis - Siber güvenlik hizmetleri
Enis Kirazoğlu'nun bir videosunuı izlerken günde 1-2 saattiniz varsa bulaşmayın dediğini duydum. Benim de okulum yüzünden günde Witcher'a ayıracağım zaman maksimum 2 saat oyunu bitirebilir miyim? Beni ne gibi etkiler yoksa uzunda olsa illaki biter mi ya da hiç atılmasam mı Witcher 3'e?

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun bayağı uzun sürüyor. Senin kararın ama oyunu bitirmen 1 ay falan sürebilir. Boş bir zamanında başlamanı tavsiye ederim, belli bir yerden sonra "bu ne yav ne görevi bitiyor ne başka bir şeyi" diye sinirlenip oyunu silmen çok olası😀

Oyun bayağı uzun sürüyor. Senin kararın ama oyunu bitirmen 1 ay falan sürebilir. Boş bir zamanında başlamanı tavsiye ederim, belli bir yerden sonra "bu ne yav ne görevi bitiyor ne başka bir şeyi" diye sinirlenip oyunu silmen çok olası😀
15 tatilde 4-5 saat oynasam 15 tatil sonunda bitermi peki reis

15 tatilde 4-5 saat oynasam 15 tatil sonunda bitermi peki reis.

15 gün boyunca her gün 4 saat oynasan 60 saat yapar. Bitmesi pek mümkün görünmüyor yan görevleri vb. yaparsan. Sırf ana hikaye gidersen bitebilir. Sonrasında yine 2 saat civarı oynarsan 25-30 gün arasında bitirirsin yan görevlere de bulaşırsan.

Ben 3 senede bitirmiştim ara ara az az oynayarak. Gayet de keyif aldım çok önemli değil bence. Toplam oynama sürem 206 saat. Bazı oyunları hemen oynayıp bitirmek isteyebilirsin ama bu oyun öyle değil bence.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı