Witcher 3 neden bu kadar sarıyor?

Bence Rdr 2 denesen daha witcher oynamazsın.
Witcher'ın combatı tekdüze ve sıkıcı diyen adam, "at sür - avlan - balık tut - silahla ateş et" döngüsünden çıkamamış RDR2 övüyor şaka gibi.

RDR2 de harika bir oyun, gerçekçiliği, mekanikleri ve hikayesinin sonu eşsiz. Ama dibine kadar tekdüze bir oyun.

Witcher'ın combatı tekdüze ve sıkıcı diyen adam, "at sür - avlan - balık tut - silahla ateş et" döngüsünden çıkamamış RDR2 övüyor şaka gibi.

RDR2 de harika bir oyun, gerçekçiliği, mekanikleri ve hikayesinin sonu eşsiz. Ama dibine kadar tekdüze bir oyun.
Sıkıcı bir oyun mu,ahahha tamamdır.

Az önce internetten RDR 2 combat videoları izledim ve o kadar da kötü gelmedi bana. At sürmesi çok eğlencelidir bu oyunda.

Az önce internetten RDR 2 combat videoları izledim ve o kadar da kötü gelmedi bana. At sürmesi çok eğlencelidir bu oyunda.
RDR2 çok ağır oyun. Çatışma falan yapmak eziyet resmen. Tek sevmediğim yanı oydu bana göre.

Bir witcher oyunundaki at sürmeye bakıyorum birde rdr2 ye, arada çok fark var.

RDR2 çok ağır oyun. Çatışma falan yapmak eziyet resmen. Tek sevmediğim yanı oydu bana göre.
Witcher da atla ordan oraya gitmek daha da eziyet,hele baron kısımları.

Ne öneriyorsun dostum onu oynayalım. Herkesin kendi zevki eleştiri niye kaldırmayalım biz mi yaptık oyunu?

Ortalama Türk oyuncusunun kafası bu kadardır. RDR2 oynayam at sürem, GTA oynayam sağa sola roket atam, Dying Light oynayam parkur yapam. Bu kadar, oyun kültürü diye bir şey yok ki. Oynadıkları oyunun hikayesini bile anlamaz çoğu.

Elder Scrolls serisi oyna, NieR serisine başla, Mass Effect hikayesi böyle desen dümdüz suratına bakarlar çünkü hayata at gözlüğüyle gelmiş, karşı argüman kabul etmiyor. Sokakta "yol yabdı" diye gezen dayıların mini versiyonlar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı