- Makaleler
- 3
Xbox Game Pass var.
1 Ay bittikten sonra ne yapacaksın?
Fanboy seni.
Xbox Game Pass var.
Forza Horizon 4 23 TL mi?
Forza baya pahalı bu arada hocam. Ama L4D2 vb. severek oynuyoruz.![]()
Hocam bayağı sert oldu bu, ne yaptınız ya?Sıkıldım, artık ilgi çekmek için açtığınıza inanıyorum bu konuları. Çünkü kaliteli bir eleştiriniz yok. Hep aynı konu aynı başlık aynı yorum.
"Oyuna sahip bile değilim ama çok sıkıcı". Bu nedir şimdi? Eleştiri mi bu?
1 Ay bittikten sonra ne yapacaksın?
Fanboy seni.
Düzgün konuşmanı tavsiye ederim. Fanboy falan değilim. Fanboyu görmek istiyorsan kendine sor. Grafik her şey değildir. Dediğim gibi indirimde normal bir oyun ve yanına DLC alıp daha çok eğlenirim
Sıkıldım, artık ilgi çekmek için açtığınıza inanıyorum bu konuları. Çünkü kaliteli bir eleştiriniz yok. Hep aynı konu aynı başlık aynı yorum.
"Oyuna sahip bile değilim ama çok sıkıcı". Bu nedir şimdi? Eleştiri mi bu?
Cidden artık düzgün eleştirecek misiniz? Ben de gülmeye başlıyorum da. Forza ile Witcher ne alaka arkadaş? Ek olarak oyun pahalı, XBOX Game Pass demeyin bile, ilk ay 5 TL ödedikten sonra her ay 30 TL ödeyemem.Düzgün konuşmanı tavsiye ederim. Fanboy falan değilim. Fanboyu görmek istiyorsan kendine sor. Grafik her şey değildir. Dediğim gibi indirimde normal bir oyun ve yanına DLC alıp daha çok eğlenirim
Hocam bayağı sert oldu bu, ne yaptınız ya?
@burstappenn Oyunu sadece izleyerek eleştirme hakkına sahip olamazsınız hocam. Ne kadar oyunu sevsem de iki saattir objektif davranmaya çalışıyorum. Fakat arkadaş haklı, oyun izleyerek eleştirilmez.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.