Witcher 3 oynadıkça güzelleşecek mi?

Berk Özmet

Hectopat
Witcher 3 oynamaya başladım ve 3 günde yaklaşık 10 saat oynadım oyunu fakat insanların övdüğü kadar güzel olmadığını düşünmeye başladım ve ilerleyen saatlerde oyunun daha da güzelleşeceği gibi bir durum var mı varsa ne zaman daha çok sarar oyun?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne zaman sarmaya başlar diye bir şey yok, ilgisini çekmeyen adamı hiçbir zaman sarmaz. Şahsen oyunu 20 saat oynadım ama ondan sonra dayanamadım bıraktım.

Her insanın zevki ve görüşleri farklı olduğu için bu cevabı kendin oynayarak çözeceksin. Şahsen ben oynanış olarak çok sevdim, ama diyalogların uzunluğu beni sarmamıştı. Çoğu zaman geçtiğimi bilirim. Next Gen versiyonu geldiğinde tabi ki yine oynayacağım.

Bende oyunu orijinal olarak xbox konsolum için GOTY sürümünü aldım. Köşede duruyor. Arkadaşlarım sürekli övüyor ama oyunu sürekli 1-2 saat oynayıp beğenmeyip aylar sonra tekrardan oynayıp geri rafa kaldırıyorum. Zevk meselesi. RPG türüne karşı ilgin yoksa ki bende hiç yok. O zaman sende de aynı etkiyi görebiliriz.

Kendi adıma konuşmak gerekirse ve insanların da görüşlerini okuduğum kadarıyla oyun çoğunlukla ilk 3 saat çok durağan ilerliyor. Hem mekanikleri hem de oyunun ana yapısını tanıtmaya ayırılıyor bu süre. Bu durağanlıktan çıkarsanız oyun açılıyor. 3 saatten sonrası da aşırı zevkli geçti açıkçası. Witcher 3 çizgisel bir oyun değil. Sadece ana görev yapayım derseniz sıkılabilirsiniz. Oyunun ana hazinesi yan görevler. Yolda rastladığınız biri bile ana hikayelere dokunabiliyor. Size tavsiyem haritayı seviyeniz el verdiğince gezin. Loot yapın ve yan görevleri keşfedin. O zaman zevk alabilirsiniz diye düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı