Witcher 3 oynanır mı?

• Konuyu başlatan vaxq
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 54
  • Görüntüleme 2.528
Witcher 3.jpg

Aslında bana ilk 10 saat çok zevk veren fakat sonrasında aşırı sıkıldığım bir oyun mantık hep aynı senaryoyu kendin belirlemen güzel savaş mekanikleri dinamik fakat ben oynadıklarımın arasında ilk 5 oyuna koymam.

Hocam peki oyunun savaş mekanikleri nasıl? Aşırı hantal hissettiriyor mu?
İlk başta zorlanabilirsiniz hocam ama aşırı eğlenceli hale getirmek sizin elinizde, her canavara göre büyü tekniklerini kullanıyorsunuz bu da oyunu zevkli hale getiriyor alıştıktan sonra öyle söyleyeyim ve dlc ile bolca oyun vakti sizin oluyor.

1. oyun çağın gerisinde ve sizi ciddi anlamda sıkabilir. Ancak 2. oyunun seriye hiç girmemiş birisi için başlangıç yolunda mutlaka geçilmesi gereken bir yerde olduğunu düşünüyorum. He buna da vaktiniz yoksa en azından 1. ve 2. oyunda neler geçtiğini, neler yaşandığını izleyerek 3. oyuna başlayın. Ancak benim önerim 2. oyunun mutlak suretle oynanması yönündedir.

1. oyun çağın gerisinde ve sizi ciddi anlamda sıkabilir. Ancak 2. oyunun seriye hiç girmemiş birisi için başlangıç yolunda mutlaka geçilmesi gereken bir yerde olduğunu düşünüyorum. He buna da vaktiniz yoksa en azından 1. ve 2. oyunda neler geçtiğini, neler yaşandığını izleyerek 3. oyuna başlayın. Ancak benim önerim 2. oyunun mutlak suretle oynanması yönündedir.
Hocam direk Witcher 3'den girmek istiyorum, en iyi yapabileceğim video izlemek.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı