Witcher 3 oynanır mı?

• Konuyu başlatan vaxq
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 54
  • Görüntüleme 2.527
Öncesin de 1.ve 2. oyunu oyna öyle başla 3.oyuna hatta imkanın varsa daha önce kitaplarını oku öyle başla oyunlarına en azından evrene dair bir bilgin olsun. Hiçbirini yapamıyorsan aç videolarını bir izle tabi konuşma yerlerini direk geçmeyeceksen.

Hocam direk Witcher 3'den girmek istiyorum, en iyi yapabileceğim video izlemek.
Hocam 2 oyunu oynamak sıkabilir bana göre videoyu izleyip 3 oynamak daha mantıklı geliyor artık eskiyor bir zaman sonra 3 bile başlamayabilirsiniz oynadıktan sonra.

Kendiniz aktif aksiyonda yer almak istiyorsanız. Hikaye takip etmeyi sevmiyorsanız. Rol model değil, first person kamerada doğrudan akış istiyorsanız yani FPS oyuncusuysanız hiç size göre değil. Fakat RPG oyunlarına alışıksanız, oyunun hikayesini ve o hikayede bazı seçimlerde ve hikaye akışı dışında yapabildiklerinizde keyif alıyorsanız o halde oyun tam size göre. Kısaca tarzınıza uygunsa oynayın değilse oynamayın. Sonra güzelim oyuna "film izlerdim bunu oynayacağına" diyenlerden olmamanız önem ve rica olunur.
Not: Fiyat/performans olarak daha iyisi gelmedi.

Kendiniz aktif aksiyonda yer almak istiyorsanız. Hikaye takip etmeyi sevmiyorsanız. Rol model değil, first person kamerada doğrudan akış istiyorsanız yani FPS oyuncusuysanız hiç size göre değil. Fakat RPG oyunlarına alışıksanız, oyunun hikayesini ve o hikayede bazı seçimlerde ve hikaye akışı dışında yapabildiklerinizde keyif alıyorsanız o halde oyun tam size göre. Kısaca tarzınıza uygunsa oynayın değilse oynamayın. Sonra güzelim oyuna "film izlerdim bunu oynayacağına" diyenlerden olmamanız önem ve rica olunur.
Not: Fiyat/performans olarak daha iyisi gelmedi.
Kesinlikle aksiyon oyunlarını tercih ederim, ama iyi işlendiğinde bir hikaye oyunu canımı sıkmaz, o yüzden sordum burada.

Aksiyon rpg tarzını sevip sevmediğine göre değişir. Evren geniş, karakterler fazla, hikaye derin. Direkt hiçbir bilgiye bakmadan 3. oyundan evrene atlamak Witcher dizisini izlerken yarattığı etkiyle aynı etkiyi yaratacaktır büyük ihtimal. Olayları kavrayamazsın yani. Videoları izle ve türü seviyorsan bir şans ver. Dediğim gibi türü seviyorsan saracaktır.

Witcher 1 ve 2 güzel değil. Sadece 3 oynaman yeterli olur. Bir de dizisini izlersin.
Bu videoları izleyip evreni falan öğrenmem önemli mi o kadar?
Savaş mekanikleri gayet idare eder. Hiç hantal hissettirmemişti. Fakat olağanüstü bir şey de beklemeni önermem. Şimdiden bol dodge kullanmanı öneririm.
Aklıma yazarım.
Aksiyon rpg tarzını sevip sevmediğine göre değişir. Evren geniş, karakterler fazla, hikaye derin. Direkt hiçbir bilgiye bakmadan 3. oyundan evrene atlamak Witcher dizisini izlerken yarattığı etkiyle aynı etkiyi yaratacaktır büyük ihtimal. Olayları kavrayamazsın yani. Videoları izle ve türü seviyorsan bir şans ver. Dediğim gibi türü seviyorsan saracaktır.
O türde bir oyun ilk kez Witcher 3 oynayacağım.

19 tane DLC'de var bir işe yarıyorlarsa.
Blood & Wine, Hearts of Stone muazzam iki DLC. Hikayeleri ana hikayeden daha çok ilgimi çekmişti. İkisini de oyunu bitirdikten sonra oynamanı öneririm. Blood & Wine'ı sona sakla. Hikayenin sonrasında geçiyor.

Not: Blood & Wine'da direkt yeni, masalsı bir haritada geçiyor.

1647808875415.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı