Sürprizbozan Witcher 3 serüveni noktalandı mı?

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Ciri Riannon

Decapat
Merhabalar, Blood and Wine DLC'si ile beraber 3.'ye tekrar bitirdim oyunu. Merak ettiğim nokta ise şu, oyunun sonunda Yennefer ziyaretime geldi, mutajen üreticiyide aldım ve konuşacağımız bütün konuları konuştum. Evdede 1-2 tane düzeltilmesi, tadilat yapılması gereken şey kaldı. 2-3 tanede yan görevler kaldı, pek bir şey yok yani. Artık oyunu noktalamış bulunuyor muyum? Yapılacak bir şey kaldı mı, yoksa Next-gen'i bekleyip 4.'ye bitirmek için mi sabırsızlanayım? :)

Galiba bitti. Bende de bu şekilde bitmişti yapacak bir şey bulamayınca bir süre ara verdim. Yeni nesil güncellemesini bekliyorum tekrar bitirmek için.
Sanırım öyle oldu, sindiremiyorum şu oyunu keşke sınırsız olsa. İçimde bir boşluk kalıyor bitince, çok özgün çok kaliteli bir yapım. Yeni nesil gelsinde tekrar oynayayım, sabırsızlanmak elde değil.

Bitti artık. Yan görevleri ve soru işaretlerini yapabilirsin daha fazla oynamak istiyorsan. Ben arada açıp soru işaretlerini yapıyorum.
Yok hocam, azıcık ara vereyim. Epey yan görev yaptım zaten, soru işaretide bırakmadım haritada. Sonradan 4.'ye oynarım unutunca veya canım sıkılınca, önce sindirmem lazım. :D

Sanırım öyle oldu, sindiremiyorum şu oyunu keşke sınırsız olsa. İçimde bir boşluk kalıyor bitince, çok özgün çok kaliteli bir yapım. Yeni nesil gelsinde tekrar oynayayım, sabırsızlanmak elde değil.

Cidden bitirdiğimde bende de böyle olmuştu. Kütüphanemde bir sürü oyun var fakat başlayamıyorum hiçbirine. Zor tutuyorum kendimi tekrar başlamamak için. Bu arada yeni nesil güncellemesi ne zaman gelecek tarih belli mi benim bir bilgim yok da.

Bitirmişsin kaç saat sürdü? Oynamak istersen yan görevleri gizli yerleri keşfetmek istersen oynarsın.

İt takes three to tango görevi nasıl yapılıyor acaba bilen var mı ben bitirdim Witcher 3 fakat böyle bir görev ile karşılaşmadım.

Bitirmişsin kaç saat sürdü? Oynamak istersen yan görevleri gizli yerleri keşfetmek istersen oynarsın.

İt takes three to tango görevi nasıl yapılıyor acaba bilen var mı ben bitirdim Witcher 3 fakat böyle bir görev ile karşılaşmadım.
Ben 3.'ye bitirdim hocam, 357 saatim var fakat ilk bitirdiğimde 50 saat vesaireydi galiba emin değilim.

"It takes three to tango" görevini yapmak için, hem Yennefer ile hemde Triss ile aşk yaşamanız gerekiyor, sonundada seni hazin bir sona uğratıyorlar. Her zaman birtanesiyle yürü bence o yüzden. :D

it takes three to tango görevi nasıl yapılıyor acaba bilen var mı ben bitirdim Witcher 3 fakat böyle bir görev ile karşılaşmadım.

Ben sakin sakin elimden geldiğince her yeri keşfederek oynamıştım. Ana hikaye ve 3 DLC dahil 110 saatte bitirmiştim. Sorduğunuz görev hakkında da bir bilgim yok bende oynamadım o görevi.

Cidden bitirdiğimde bende de böyle olmuştu. Kütüphanemde bir sürü oyun var fakat başlayamıyorum hiçbirine. Zor tutuyorum kendimi tekrar başlamamak için. Bu arada yeni nesil güncellemesi ne zaman gelecek tarih belli mi benim bir bilgim yok da.
Ben fazla dayanamıyorum zaten ya bitirince, 1-1.5 ay oluyor maksimum direkt başlatıyor sonra oyun kendine. Bir de oyunu iyice kavrayınca, simya olsun kombat sistemi olsun, daha iyi teçhizatlar olsun vesaire çok daha fazla keyif veriyor. Ben bir kere normal 2 kere en zorda bitirdim artık çerezlik geliyor ama hikayesi için bile oynanır enfes bir oyun.
Ben sakin sakin elimden geldiğince her yeri keşfederek oynamıştım. Ana hikaye ve 3 DLC dahil 110 saatte bitirmiştim. Sorduğunuz görev hakkında da bir bilgim yok bende oynamadım o görevi.
3 DLC yok ki hocam, Hearts of Stone ve Blood And Wine var.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı