Sürprizbozan Witcher 3 serüveni noktalandı mı?

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Geçmişi dolu olan bir karakter herkesin ilgisini çekecektir, öbür türlü kendi karakterini oluşturmalı rpg türünü sevmeyen insanlar var, o spinoff olabilir kendi karakterimizi yarattığımız ana oyun değilde, yan oyun gibi.

Onlarda okundu hocam, en iyisi Witcher diyeti yapmak. Zırhları astım, en az 5-6 ay oynamayacağım, next-gen gelene kadar, mümkünse 1 yıl hatta. Daha sonra kitaplardan başlayıp taze başlangıç yapmayı düşünüyorum. Yeni oyunlara yönelmek lazım, nitekim sadece gümüş kılıç ile bağlantılı değil oyun dünyası. :D
Bence de ara vermek iyi gelir. Biraz başka oyunlara başladım ''dünya varmış'' dedim. O kılıç mekaniklerinden sonra. 🥴

Ben de 100 saattir oynuyorum bir tek B&W kaldı. Tek kelimeyle mükemmel bir oyun. Bitirince tekrardan ilk oyundan başlayıp bazı seçimlerimi değiştireceğim, üçüncü oyunun yenilenmişi çıkınca da 3'ü öyle oynayacağım.

Yenilenmiş sürümü de muhtemelen Netflix dizisinin ikinci sezonuyla aynı vakitte, yani bu yılın sonlarında çıkacak. Üstelik Netflix dizisindeki bazı içerikler de ücretsiz DLC olarak eklenecek. Bu arada yenilenmiş sürümünü de CDPR değil, Crysis Remastered'ı da yapan Saber Interactive yapıyor.

Dördüncü oyun da başka bir Witcher'ın hikayesini anlatacak bence. Witcher 1'den beri Vahşi Av ve Ak Ayaz ile uğraşıp duruyorduk ve üçüncü oyunda onların sonunu getirdik, daha da yapacak bir şey kalmadı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı