50 60 saat arası sürüyor.Bitirmişsin kaç saat sürdü? Oynamak istersen yan görevleri gizli yerleri keşfetmek istersen oynarsın.
İt takes three to tango görevi nasıl yapılıyor acaba bilen var mı ben bitirdim Witcher 3 fakat böyle bir görev ile karşılaşmadım.
Ben fazla dayanamıyorum zaten ya bitirince, 1-1.5 ay oluyor maksimum direkt başlatıyor sonra oyun kendine. Bir de oyunu iyice kavrayınca, simya olsun kombat sistemi olsun, daha iyi teçhizatlar olsun vesaire çok daha fazla keyif veriyor. Ben bir kere normal 2 kere en zorda bitirdim artık çerezlik geliyor ama hikayesi için bile oynanır enfes bir oyun.
3 DLC yok ki hocam, Hearts of Stone ve Blood and Wine var.
Hocam ben oyunu 2 kez bitirdim ve elimde olsa tekrar bitiririm ama zaman bulamıyorum oynama.
50 60 saat arası sürüyor.
3 DLC yok ki hocam, Hearts of Stone ve Blood and Wine var.
Hocam ben oyunu 2 kez bitirdim ve elimde olsa tekrar bitiririm ama zaman bulamıyorum oynama.
Tek 1 tane görevi sevmedim rün yazıcısı. Kendim için o kadar para harcamamışımdır![]()
Ana hikaye evet.Ana hikaye değil mi? 104 saat oldu hala bitiremedim yan görevler ve kontratları.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.