Enis Kirazoğlu bir videosunda anlatmıştı. CDPR, Cyberpunk'tan sonra bir Witcher oyunu yapabiliriz ama Geralt'ın hikayesi bitti diye bir açıklama yapmış. Yeni Witcher oyunu kesin gelecekti ama bitmiş hikayeyi uzatıp hikayenin ve karakterin imajını düşürmek istemiyorlardı, bence yani. Ama Cyberpunk'ın olaylı çıkışından sonra oyuncuların gözündeki imajı tekrar kazanmak için şimdi tekrar Witcher'a yönelecekler, hatta Geralt kozunu bile kullanabilirler. Şahsen ben bitmiş hikayeyi sündürüp tadını kaçırmalarını istemem, her şey tadında güzel. Ha ucundan bir Geralt gösterseler hoşuma da gider ama kesinlikle ana karakter olmamalı.
Ciri gibi tanıdığımız bir karakterle veya evrende adı geçen ve arka planı dolu olan bir karakterle oynasak iyi olurdu ama kendi yarattığımız bir karaktere de okeyim ben. Benim için en önemlisi kitaplarda bahsedilen ve oyunlarda daha önce gitmediğimiz mekanlara gitmek. Brokilon Ormanı, Mahakam Dağları, Kovir ve Poviss, Dol Blathanna, Nilfgaard, Zerikanya, Ofir vs diye gider liste.