Sürprizbozan Witcher 3 serüveni noktalandı mı?

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Cidden bitirdiğimde bende de böyle olmuştu. Kütüphanemde bir sürü oyun var fakat başlayamıyorum hiçbirine. Zor tutuyorum kendimi tekrar başlamamak için. Bu arada yeni nesil güncellemesi ne zaman gelecek tarih belli mi benim bir bilgim yok da.
2021'nin 2. yarısında gelecek, net tarih yok.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Dediğin gibi birkaç aktivite ve yan görev dışında bitti. Yeni nesil güncellemesi için beklentiyi düşük tutmak lazım. Bence en büyük yenilik Ray Tracing desteği olur, onu da RTX kartın varsa beklersin. Onun dışında büyük bir fark olacağını sanmıyorum ben, hatta kaplama olarak mod topluluğundan HalkHogan diye birisinin yaptığı HD kaplama modunu bile kullanabilirler. Başka zaman tekrar oynamaya bahane arıyorsan da oynamadıysan 1. ve 2. oyuna bakabilirsin, mod paketleri kurabilirsin veya kendin modlayabilirsin, kitap serisini okuduktan sonra oyunlara baştan başlayabilirsin vs. Tavsiyem bir süre ara verip sindirdikten sonra kitap serisini okuyup oyunları en baştan modlu bitirmen. Ben kitapları okuduktan sonra lore'a daha hakim olduğum için oyunlara en baştan başlayınca hem kitaplardaki hikayelere göndermeleri anlamıştım hem de çoğu şeyi kitap lore'una göre modlayıp aşırı keyif almıştım.
Witcher 4 gelir mi sizce, ne diyorsunuz? Geralt'ın hikayesi son buldu artık, geralt'ı yöneteceğimiz bir oyunun geleceğini sanmam. Eğer witcher 4 gelirse, bence Ciri'yi yönetmemiz ve onun witcher hayatını görmemiz iyi olabilir. Hatta düşünsenize çok çok eski yıllarda geçiyor yeni oyun, taa ilk witcherların dönemine gidiyoruz ve onların hayatını oynuyoruz, witcher teçhizatlarının mazide nasıl yapıldığını, kullanıldığını görüyoruz. Gayet iyi olmaz mıydı?

Son düzenleme:
Witcher 4 gelir mi sizce, ne diyorsunuz? Geralt'ın hikayesi son buldu artık, Geralt'ı yöneteceğimiz bir oyunun geleceğini sanmam. Eğer Witcher 4 gelirse, bence Ciri'yi yönetmemiz ve onun Witcher hayatını görmemiz iyi olabilir. Hatta düşünsenize çok çok eski yıllarda geçiyor yeni oyun, taa ilk Witcher'ların dönemine gidiyoruz ve onların hayatını oynuyoruz, Witcher teçhizatlarının mazide nasıl kullanıldığını görüyoruz. Gayet iyi olmaz mıydı?

Witcher 4 bence kesin gelir. Geralt'ı yöneteceğimiz bir oyun olacağını bende düşünmüyorum. Dediğiniz gibi Witcher'ların ilk ortaya çıktığı dönemlere gidip o zamanları oynamak. Witcher olmak için geçtikleri sınavları Vesemir ile oynamak çok güzel olur bence.

Witcher 4 bence kesin gelir. Geralt'ı yöneteceğimiz bir oyun olacağını bende düşünmüyorum. Dediğiniz gibi Witcher'ların ilk ortaya çıktığı dönemlere gidip o zamanları oynamak. Witcher olmak için geçtikleri sınavları Vesemir ile oynamak çok güzel olur bence.
Yada sıfırdan bir çocuğun witcher olma hikayesinide oynayabiliriz. Dediğim gibi eski usta witcherların çocukluklarından ustalaşmalarınıda oynayabiliriz. Witcher evreni çok büyük, geniş ve derin bir evren. Hikaye yazabilecekleri, devam ettirebilecekleri çok şey var. Herşeyi zaman gösterecek, umarım "Witcher" markasını erkenden terketmezler.

Umarım "Witcher" markasını erkenden terketmezler.

Witcher ile tanınmış bir şirketin bu markayı bu kadar erken terkedeceğini düşünmüyorum açıkçası. Dediğiniz gibi her şeyi zaman gösterecek. Umarım Witcher 4 de Witcher 3 gibi bitirdikçe tekrar oynamak isteyeceğimiz her oynayışımızda sıkılmaktan ziyade daha çok keyif alacağımız bir oyun olur.

Witcher 4 gelir mi sizce, ne diyorsunuz? Geralt'ın hikayesi son buldu artık, geralt'ı yöneteceğimiz bir oyunun geleceğini sanmam. Eğer witcher 4 gelirse, bence Ciri'yi yönetmemiz ve onun witcher hayatını görmemiz iyi olabilir. Hatta düşünsenize çok çok eski yıllarda geçiyor yeni oyun, taa ilk witcherların dönemine gidiyoruz ve onların hayatını oynuyoruz, witcher teçhizatlarının mazide nasıl kullanıldığını görüyoruz. Gayet iyi olmaz mıydı?
Enis Kirazoğlu bir videosunda anlatmıştı. CDPR, Cyberpunk'tan sonra bir Witcher oyunu yapabiliriz ama Geralt'ın hikayesi bitti diye bir açıklama yapmış. Yeni Witcher oyunu kesin gelecekti ama bitmiş hikayeyi uzatıp hikayenin ve karakterin imajını düşürmek istemiyorlardı, bence yani. Ama Cyberpunk'ın olaylı çıkışından sonra oyuncuların gözündeki imajı tekrar kazanmak için şimdi tekrar Witcher'a yönelecekler, hatta Geralt kozunu bile kullanabilirler. Şahsen ben bitmiş hikayeyi sündürüp tadını kaçırmalarını istemem, her şey tadında güzel. Ha ucundan bir Geralt gösterseler hoşuma da gider ama kesinlikle ana karakter olmamalı.

Ciri gibi tanıdığımız bir karakterle veya evrende adı geçen ve arka planı dolu olan bir karakterle oynasak iyi olurdu ama kendi yarattığımız bir karaktere de okeyim ben. Benim için en önemlisi kitaplarda bahsedilen ve oyunlarda daha önce gitmediğimiz mekanlara gitmek. Brokilon Ormanı, Mahakam Dağları, Kovir ve Poviss, Dol Blathanna, Nilfgaard, Zerikanya, Ofir vs diye gider liste.

Son düzenleme:
Enis Kirazoğlu bir videosunda anlatmıştı. CDPR, Cyberpunk'tan sonra bir Witcher oyunu yapabiliriz ama Geralt'ın hikayesi bitti diye bir açıklama yapmış. Yeni Witcher oyunu kesin gelecekti ama bitmiş hikayeyi uzatıp hikayenin ve karakterin imajını düşürmek istemiyorlardı, bence yani. Ama Cyberpunk'ın olaylı çıkışından sonra oyuncuların gözündeki imajı tekrar kazanmak için şimdi tekrar Witcher'a yönelecekler, hatta Geralt kozunu bile kullanabilirler. Şahsen ben bitmiş hikayeyi sündürüp tadını kaçırmalarını istemem, her şey tadında güzel. Ha ucundan bir Geralt gösterseler hoşuma da gider ama kesinlikle ana karakter olmamalı.

Ciri gibi tanıdığımız bir karakterle veya evrende adı geçen ve arka planı dolu olan bir karakterle oynasak iyi olurdu ama kendi yarattığımız bir karaktere de okeyim ben. Benim için en önemlisi kitaplarda bahsedilen ve oyunlarda daha önce gitmediğimiz mekanlara gitmek. Brokilon Ormanı, Mahakam Dağları, Kovir ve Poviss, Dol Blathanna, Nilfgaard, Zerikanya, Ofir vs diye gider liste.
Kovir DLC'si istedim be kardeşim çok mu? :) Çok bu arada. :D

Geçmişi dolu olan bir karakter herkesin ilgisini çekecektir, öbür türlü kendi karakterini oluşturmalı rpg türünü sevmeyen insanlar var, o spinoff olabilir kendi karakterimizi yarattığımız ana oyun değilde, yan oyun gibi.
Hocam çok Witcher 3 oynamışız gibi. :D Kesmediyse kitapları okuyun derim.
Onlarda okundu hocam, en iyisi Witcher diyeti yapmak. Zırhları astım, en az 5-6 ay oynamayacağım, next-gen gelene kadar, mümkünse 1 yıl hatta. Daha sonra kitaplardan başlayıp taze başlangıç yapmayı düşünüyorum. Yeni oyunlara yönelmek lazım, nitekim sadece gümüş kılıç ile bağlantılı değil oyun dünyası. :D

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı