Witcher 3 sıkıcı bir oyun

@Çınar Velit Sevmeye çalışmak diye bir şey yok, sevmiyorsanız kendinizi sevdirmeye çalışmayın. Sizin fikriniz ve kimse size bir şey diyemez. Ben de sözde "efsane" olan GTA San Andreas'ı sevmiyorum.
İşte hocam öyle değil ki. Sevmiyorum demiyorum. Sadece oynaması için bolca zaman lazım heralde. Ayrı olarak oyunda çok ama çok şey var. Bir ton görev-Simya-meditasyon-Zırh yapma-Loot olarak bir sürü şey-bazen ne yapacağınını bilememen. Mesela hiçbir simya bileşenini yapmıyorum görev için değilse. Yan görevleride yapmıyorum. Bir an önce hikayeye gidip hikayeyi bitirmek istiyorum.
 
@Çınar Velit Belki RPG oyunlarını sevmiyorsunuzdur. Fallout serisi hakkında fikirlerinizi belirtir misiniz?
Fallout oynamadım daha önce. Aslında oyunda 8 saatim geçmiş. Pişman değilim o 8 saat için ama belki daha oynanmayı bekleyen bir sürü oyunum olduğu için wicther 3 te acele davranıyorumdur?
 
Aslında oyunu ilk kez oynadığın zaman inanılmaz sarıyor. Oyunu bir kere oynayıp bitirdikten sonra bir daha asla oynayamıyorsunuz. İkinci kez başladığınız zaman her saniyeniz işkence çekiyormuş gibi geçmeye başlıyor. İkinci kez oynamaya çalışınca oyunun ağırlığını sabrımın kaldırmadığını fark ettim. Bence normal bir durum.
 
Şuan görüyorum ama başlık "sıkıcı" diye adlandırılmış. Ben öyle bir şey yazmamıştım. Moderatör düzenlemesi yanlış olmuş.

Neyse. RPG oyunları sevip sevmediğimi bilmiyorum. Ama oynamayı istemekten dolayı sevmek istiyorum. Bana Witcher 3 ü sevdirin de oynayayım.
Şimdi fark ettim. Kesinlikle mükemmel oyun. Oyunu 8 saat öğrendikten sonra tüm kayıtları sildim ve baştan başlamaya karar verdim. Witcher 2'yi bitirdikten sonra devam edeceğim Witcher 3'e. Artık hikayesini akıcı ve sürükleyici buluyorum
 
Son düzenleme:
Ben oyunda biraz zaman israfı yaptığımı hissediyorum yani bana 10 saatte verdiği zevki başka bir oyun 5 saatte verebildiğini düşünüyorum. Ama oynamayı sevmeyi istiyorum yani witcher 3 ü sevmek istiyorum ama değişik bir şekilde bana gereksiz diyaloglar zaman israfı geliyor. Ama yinede sevmeye çalışıyorum.
Bir oyundan ne beklediğine bağlı bir durum.
Görünüşe göre RPG'nin özünü tam olarak anlayamamışsın. Sorun yok, Witcher serisine geç başlayan biri olarak oldukça zorlanmıştım.
 

Geri
Yukarı