Witcher 3'ü bitirdikten sonra hiçbir oyundan zevk almıyorum

Nasıl bitirebildiniz? Ben boss savaşlarından oynayamıyorum, her zaman ölüp duruyorum. 1 ay oldu başlayalı hala bitiremedim. En kolay modda oynuyorum bir de.
Quen büyüsünü geliştir basılı tutunca kalkanı düşman vurunca sana can veriyor rünlerle filan birleştirince de bir vuruşta yarı canın dolabiliyor.

Hile yaparsanız zevk yerlerde, biraz ara vermeyi deneyin. Sürekli aynı oyuna devam etmeyin. Oyun oynarken 2 saati geçirmeden 5 dakikalık aralar verin.

@stevesm1221 Witcher Boss savaşları çok basit zaten. Sanırım kurt adam ile başınız dertte, arkasından dolanıp ağaca gidin.
Yok kurt adam yerini bitirdim. (1,5 saatimi aldı.) Ondan sonra Ciri'nin olduğu yere gitmek için bir gemi tutuyoruz, 1000 para istiyor. Ben ondan çok önce 850 paraya zırhlarımı tamir ettim diye param yetmedi. Görev alıp para kazanıyım dedim ancak her görevde 300-350 civarı para veriyorlar ve boss savaşları ana görevdekilerin aksine imkansız derecede zor. Canlarını hiçbir şekilde azaltamıyorum ancak onlar bana tek atıyor. Bir kaç görev denedim hepsi aynı zorlukta. O yüzden 1 haftadır geçmiyorum oyuna ancak çok bitirmek istiyorum işte.

Yok kurt adam yerini bitirdim. (1,5 saatimi aldı.) Ondan sonra Ciri'nin olduğu yere gitmek için bir gemi tutuyoruz, 1000 para istiyor. Ben ondan çok önce 850 paraya zırhlarımı tamir ettim diye param yetmedi. Görev alıp para kazanıyım dedim ancak her görevde 300-350 civarı para veriyorlar ve boss savaşları ana görevdekilerin aksine imkansız derecede zor. Canlarını hiçbir şekilde azaltamıyorum ancak onlar bana tek atıyor. Bir kaç görev denedim hepsi aynı zorlukta. O yüzden 1 haftadır geçmiyorum oyuna ancak çok bitirmek istiyorum işte.
1000 Gold derken Skelige'ye gitmek için gemi kiralaman gerekiyor o bölüm mü ?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı