Witcher 3'ü bitirdikten sonra hiçbir oyundan zevk almıyorum

Witcher 3 ile alakası yok bence, oynayacak oyun yok :p

Eğer oynamadıysanız Odyssey gerçekten iyi bir alternatif gibi görünüyor. Ben de sadece bir giriş yaptım. Çok beğendim. Sonradan fikrim değişir mi bilemiyorum.

Eğer oynamadıysanız Odyssey gerçekten iyi bir alternatif gibi görünüyor. Ben de sadece bir giriş yaptım. Çok beğendim. Sonradan fikrim değişir mi bilemiyorum.
Çok ön yargı ile başladım Odyssey e ve şuan yaklaşık oyunda 100 saatim var. Güzel oyun seni tatmin edecektir. Türkçe yaması da bulunmakta.

Aynı para sıkıntısı bende de olmuştu ben kontrat ile yapmıştım. Birde çevrede haydut vesaire öldür ve hepsinin silahını topla demirciye sat :) Ha birde girdiğin her mekanı yağmalamayı unutma 😁 Bazen değerli mücevherler oluyor onlar iyi para ediyor 😂
Öyle mi? Daha çıkmadığını, test aşamasında olduğunu söylediler bana.
Ben Türkçe yama ile oynadım link vermek yasak sanırsam ama isim vereyim " AC Odyssey Türkçe yama oyunindir vip" yaz google a en üstte çıkar. Herşey çevrili durumda %100. Birde Kassandra ile oynamanı öneririm. Karektere bağlanma konusunda Alexios dan daha iyi. Birde çeviri kassandra ya göre yapılmış.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı