Evet. Herhangi bir programa ihtiyaç yokBunu PC de programsız kullanabilir miyim ?
Evet. Herhangi bir programa ihtiyaç yokBunu PC de programsız kullanabilir miyim ?
Sipariş verdim teşekkürler.Evet. Herhangi bir programa ihtiyaç yok
8BitDo Ultimate Bluetooth almıştım, yazılımı açıkken Steam kolu görmüyor. Yazılımı kapatınca çalışıyor.
Özel kite falan gerek yok bence hocam. Pil şarj cihazı ve 4 adet şarj edilebilir pil aldım. En az 25 saat gidiyor titreşimsiz. İkisi bitince diğer ikisini takıp şarja koyuyorum.Kıt harici alınıyor hocam siz ürünü aldığınızda içinden 2 adet Duracell pil cikiyor. Kıt almanız çok daha iyi olacaktir şahsi fikrim ben kullanıyorum çok memnunum.
Orjinal wirelles usb lazim .Beyler bunun wireless adaptoru lazm nerde vardir bluetooth yok anakartta.
TP link BT alıcısı alabilirsin ben öyle kullanıyorum.Beyler bunun wireless adaptoru lazm nerde vardir bluetooth yok anakartta.
Orjinal wirelles usb lazim .
TP-Link BT alıcısı alabilirsin ben öyle kullanıyorum.
Hocam attığın adaptör 1079 TL ben TP link kullanıyorum şimdiye kadar ne bağlantı kopması oldu ne de ekstra bir hata parası olanın tabi bunu alması daha mantıklı olurBluettoth çöp bana orjin lazim şundan Windows İçin Xbox Kablosuz Bağdaştırıcısı | Xbox
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.