Elektronik Xbox 9. Nesil Gamepad 1760 TL

Xbox kontrolcülerinin garanti işi biraz bahtınıza ne çıkarsa mantığında. Kimisinde garanti 3 ay kimisinde 1 veya 2 yıl garantili çıkıyor. Tam olarak neye göre işlediğini anlamadım ben.

Ben bir satıcıdan Fransa'dan alınma Xbox Series S aldım. Yanında çıkan kontrolcü 1 yıl garantili geldi. Müşteri hizmetleri ile konuştuğum zaman fatura dahi göstersem uzatılmayacağı aksine Avrupa ürünü olduğu için eğer güncelleme de ısrar edersem 3 aya düşürüleceği söylendi. Onun için garanti süresi ile ilgili olarak beklentiniz olmasın. Bahtınıza ne çıkarsa o kadar garantiniz olur. 😄

Son düzenleme:
Öyle bir şey yok kardeşim ya anlattım Microsoft üzerinden kayıt ediyorsun seri numarası ile garanti kapsamına giriyor birçok kişi sıfır kapalı kutu ürün aldı garantiden böyle.

22K borç yaptım ben hocam aldımda aldım bunu da aldım zaten TL değer keybediyor 1-2 hafta sonra işe başlıyorum 17-18k maaş alacağım taksit ile bulduğumu alıyorum yarın bir gün bunları bu fiyata bulamayız.

Tamam ürün geldiğinde bir kişi deneyip SS atarsa yanlısımı duzeltsın.

1696029874752.png

Son düzenleme:
Tamam ürün geldiğinde bir kişi deneyip SS atarsa yanlısımı duzeltsın.

Eki Görüntüle 1962051

Hocam ben pembe olanını aldım 1100 TL zamanında testlerini yaptım hesabıma kaydettim sıkıntı yoktu zaten sıfır ürün onun haricinde yeşil olanını açmayı düşünmüyorum satarım büyük ihtimalle.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı