Elektronik Xbox 9. nesil gamepad 2399 TL

Hocam vallahi yıllardır kullanıyorum çok memnunum ben farklı marka tercih ettim şu an 8BitDo Ultimate Pro ve Razer Wolverine V2 var yok yani Xbox candır.
Tercih ettiniz diğer gamepad'in de tutma yerleri kısa görünüyor. Bence esas sorun o🙂.
Pilli oyuncağınla mutluluklar.
Ben pilli olmasından yana bir sıkıntı çekmedim🙂. Ha tabi o da ayrı para ama gamepad'i şarj etmekten, şarjım bitecek mi ne zaman bitecek, pilin ölmesi gibi dertlerden daha iyi gelmişti. 4 tane Duracell 2500 mah pil almıştım. 2 tanesi 20 saatten fazla gidiyordu. Bitince hop diğer ikisini gamepad'e takıp bitenleri şarj aletine takıyordum. Oyun 1 dakika anca duruyordu🙂. Şarjlıda durum öyle değil. Ya kablo takacaksın ki kabloyla oynamak ayrı dert hem şarj edip hem kullanınca pilin daha çabuk yıpranması ayrı dert ya şarj olmasını bekleyeceksin. Xbox kolunu vuracaksanız tmr/hall effect çubukların olmaması, 100-125 yoklama hızı vs. türlü yerlerden vurabilirsiniz😀.

Tercih ettiniz diğer gamepad'in de tutma yerleri kısa görünüyor. Bence esas sorun o🙂.

Ben pilli olmasından yana bir sıkıntı çekmedim🙂. Ha tabi o da ayrı para ama gamepad'i şarj etmekten, şarjım bitecek mi ne zaman bitecek, pilin ölmesi gibi dertlerden daha iyi gelmişti. 4 tane Duracell 2500 mah pil almıştım. 2 tanesi 20 saatten fazla gidiyordu. Bitince hop diğer ikisini gamepad'e takıp bitenleri şarj aletine takıyordum. Oyun 1 dakika anca duruyordu🙂. Şarjlıda durum öyle değil. Ya kablo takacaksın ki kabloyla oynamak ayrı dert hem şarj edip hem kullanınca pilin daha çabuk yıpranması ayrı dert ya şarj olmasını bekleyeceksin. Xbox kolunu vuracaksanız tmr/hall effect çubukların olmaması, 100-125 yoklama hızı vs. türlü yerlerden vurabilirsiniz😀.
Yok pille de gayet vurulabilir, kabloyu takıyorsun şarj ediyorsun bu kadar basit. İçin açıp saçma sapan başka aletlere bağlayıp mühendislik yapmanın alemi nedir? 5-10 saatte bir type c kablo bağlamak ile pili sapık supuk aletlere bağlamak arasında dağlar kadar fark var.

1K da buna mı verdin yürüyen Microsoft bankamatiği 😂

200 TL almıştım zamanında gamepad de 1100 TL mi neydi Amazon'dan. Bankamatik ile ne alakası var onu anlamadım.

Tercih ettiniz diğer Gamepad'in de tutma yerleri kısa görünüyor. Bence esas sorun o🙂.

Ben pilli olmasından yana bir sıkıntı çekmedim🙂. Ha tabii o da ayrı para ama Gamepad'i şarj etmekten, şarjım bitecek mi ne zaman bitecek, pilin ölmesi gibi dertlerden daha iyi gelmişti. 4 tane Duracell 2500 mAh pil almıştım. 2 tanesi 20 saatten fazla gidiyordu. Bitince hop diğer ikisini Gamepad'e takıp bitenleri şarj aletine takıyordum. Oyun 1 dakika anca duruyordu🙂. Şarjlıda durum öyle değil. Ya kablo takacaksın ki kabloyla oynamak ayrı dert hem şarj edip hem kullanınca pilin daha çabuk yıpranması ayrı dert ya şarj olmasını bekleyeceksin. Xbox kolunu vuracaksanız tmr/hall effect çubukların olmaması, 100-125 yoklama hızı vs. türlü yerlerden vurabilirsiniz😀.

Hocam denedim tırt hepsi al Xbox geç Temu'da bir ürün vardı alın bunu kaçırmayın diyorlardı Çin malı bir ürün her şeyi ile 10 numara sözde neyse aldık geldi kütük aldım sanki elime o hissi verdi hayır ne farkı var onu da anlamak zor Xbox gamepad gayet yeterli. Paran var Xbox Elite 2 öneririm onu da kullandım bayağı iyi şimdi Avusturya'dan getireceğim fiyatlar iyi orada.

Microsoft bu kadar savunmaz gamepadi.

İhtiyacı yok zaten :D

Yok pille de gayet vurulabilir, kabloyu takıyorsun şarj ediyorsun bu kadar basit. İçin açıp saçma sapan başka aletlere bağlayıp mühendislik yapmanın alemi nedir? 5-10 saatte bir Type-C kablo bağlamak ile pili sapık supuk aletlere bağlamak arasında dağlar kadar fark var.

Ne mühendisliğinden bahsediyorsun? Gidip 4 tane şarjlı pil, 1 tane pil şarj etme aleti aliyorsun olay bitiyor, şarj olmasını beklemiyorsun 0 vakit kaybı. Oyunun ortasında kullandığın gamepadin şarjı bitince saatlerce şarj olmasını beklemekten kat kat daha pratik, bundan zevk alıyorsan bilemem ama ben böyle bir şeye asla dayanamazdım.

Ne mühendisliğinden bahsediyorsun? Gidip 4 tane şarjlı pil, 1 tane pil şarj etme aleti aliyorsun olay bitiyor, şarj olmasını beklemiyorsun 0 vakit kaybı. Oyunun ortasında kullandığın gamepadin şarjı bitince saatlerce şarj olmasını beklemekten kat kat daha pratik, bundan zevk alıyorsan bilemem ama ben böyle bir şeye asla dayanamazdım.

Bir yerden sonra ben onlar yokmuş gibi davranıyorum daha iyi oluyor hocam :D

Pilden ziyade genelde DualSense'te Xbox gamepadi de uzun ömürlü olmuyor kronik drift sorunları yüzünden yakın zamanda bende Cyclone 2'ye geçtim çok daha üstün bir gamepad şu anki haliyle 1000 TL civari pahali Xbox'tan ama bence fazlasıyla değer.

Gamepad'i alan arkadaşlar güzel günlerde kullansınlar. Güzel bir indirim.

Benzer fiyata daha üstün teknolojiler barındıran, daha iyi gamepadler var mı? Var. Daha az fiyata bile var.

Ne Sony ne Microsoft ne Nintendo bütün odağı bu olan firmalardan daha iyi kontrolcü üretiyor. Mesela Switch'in ikinci el pazarına bakarsanız ciddi oranda bir drift sorunu olduğunu göreceksiniz. Bozuluyor arkadaşlar bu ürünler. Hem de sanmayacağınız kadar çabuk. Çünkü barındırdıkları teknolojiler çağdışı. İnsanlar affedersiniz geri zekâlı mı da gidip daha uyguna kullanıcısına daha çok şey sunan, daha sorunsuz ürünleri tercih ediyorlar?

İki bin lira üç bin lira sizin için paradır, değildir. Sonuçta siz veya hayatınızdaki birileri çaba gösterip bu parayı kazanmaya çalışıyor. Neden "diğer kontrolcüler tırt" yüzeyselliğinde argümanlara güvenerek emeğinizi bu şekilde harcayasınız? Sadece biraz daha araştırıp daha iyi bir karar verebilecekken.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı