Xbox mı, PS mi, PC mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence PC al. AAA oyun istiyorsan konsollarda bunlar çok pahalı oluyor. Ayrıca PC'de çoklu oyunculu oynamak için ekstra para ödemene gerek yok.
 
Yani şimdi 4K için PS4 pro mu alayım. Oyunları Xbox'tan daha güzel gözüktü gözüme. PS alıcam fakat PS4 pro 4K sağlayabilecek midir? Veya şimdilik PS4 pro alayım PS5 çıkınca 2. Elden satıp PS5 e geçerim. Ne dersiniz?
 
Bu tür kıyaslamalar sürekli PC derim hem geleceği sürekli olan hem de özen gösterirsen hoş durur. Bir de PC'ye Xbox kolu bağlayıp oynayabiliyorsun. Bir de PC için özel oyunlar var bunuda unutma
 
4K 30 FPS oynatabilecek gücü var ancak oyun yapımcıları uğraşmıyor, dediğim gibi sabrınız yoksa PS4 Pro alın üzmez. Bekleyebilirseniz Xbox One X.
 
Dostlar ben de PC taraftarıyım ama haftada 3 en fazla 5 saatim olacak ve arkadaşın da dediği gibi zamanım kısıtlı oynamak için hızlı olan konsolları tercih ettim. Zaten üniversitede eve çıkacağım zaman bilgisayar toplayacağım ve o zaman yayıncılığa başlamak istiyorum. Şimdilik oyun altyapımı oluşturmak istiyorum ve konsollar bana çok çekici geldi. Ve başka fikrini söyleyecek birisi yoksa PS4 pro'dan tarafımı kılıyorum. Ve alabileceğim indirimli falan varsa link atabilir misiniz?
 
Bunun yanında 1 kol geliyor demi ? 1 tane geliyorsa 1 tane daha alıcam bir tane önerir misiniz ?
 
IMG_1392.JPG

Böyle bir şey buldum ne dersiniz?
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı