Xbox Series S almak istiyorum

nipz.ins

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Houston, Texas
Daha fazla  
Arkadaşlar yukarıda da belirttiğim gibi Xbox Series S almak istiyorum. Benim evimde bir tane de laptop var. Ben o laptopu satıp hem düşük yani derse girecek düzeyde bir laptop hem de oyun oynamak için bir konsol istiyorum. Sizce sadece 6500 liralık laptop alıp onla hem oyun hem de ders mi yapsam yoksa düsuk özellikli bir laptop ve bir Xbox mu alsam? Kafa çok karışık.

Arkadaşlar yukarıda da belirttiğim gibi Xbox Series S almak istiyorum. Benim evimde bir tane de laptop var. Ben o laptopu satıp hem düşük yani derse girecek düzeyde bir laptop hem de oyun oynamak için bir konsol istiyorum. Sizce sadece 6500 liralık laptop alıp onla hem oyun hem de ders mi yapsam yoksa düsuk özellikli bir laptop ve bir Xbox mu alsam? Kafa çok karışık.

Xbox adamdır.

Kaçıncı sınıf olduğunuz veya neyle uğraştığınız da önemli. Ben kendi açımdan düşük özellikli laptop ve XSS tercih ederdim.

Dersler için iPad veya Tab S6 Lite al yanına da bir Series S çek. Bundan daha güzel ikili yok.
Arkadaşın dediği gibi yaptım kendim de masaüstü PC satıp borçları kapattım üstüne tab s6 lite aldım ve bütün ofis işlerimi ordan yürütüyorum kalem kullanmak ise ayrı bir keyifli, tavsiyem tablet+xss kullanman. 6500 bandında alacağın laptop şu an idare etse bile iki yıl sonra memnun kalmayacaksın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı