Merhabalar. Almamın üstünden 14 günden fazla geçti ancak çok çok memnun değilim. Hepsiburada üzerinden aldım. 14 gün geçmesine rağmen iade edebilir miyim?
Açıkçası şimdiye kadar hiçbir elektronik ürünü iade etmedim. Belki iade talebi oluşturup ürünü beğenmediğinizi söyleyebilirsiniz. Açıkçası ben olsam iade almam ya da alıcı olsam 14 günden fazla oynanmış cihazı kabul etmem. Elektronikte alıp iade etmeye hiç sıcak bakmıyorum, onlarca videosu oluyor bu cihazların.@Onur Altuğ Sever Hocam iade etmek için ne yapmam lazım? 14 gün geçti, yinede iade edebiliyor muyum?
Tamamdır hocam teşekkürler, yinede bir şansımı deneyeyim.Açıkçası şimdiye kadar hiçbir elektronik ürünü iade etmedim. Belki iade talebi oluşturup ürünü beğenmediğinizi söyleyebilirsiniz. Açıkçası ben olsam iade almam ya da alıcı olsam 14 günden fazla oynanmış cihazı kabul etmem.
Hepsiburada üzerinden almış Amazonla ne alakası var hocam?Amazon 30 gün içinde iade alıyordu sanırım Prime ile.
Özür dilerim dikkatimden kaçmış.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.