Xbox Series S iade edilebilir mi?

Ürünün bir arızası yoksa iade edebilmeniz pek mümkün değil. Arızası varsa da teknik servise gönderip rapor alıp o raporla iade edebilirsiniz. Maalesef ki şu an bir iade hakkınız bulunmuyor.

@LynxC yok hocam satmayı düşünmüyorum, iade edebilirsem edeceğim, edemiyorsam kullanmaya devam edeceğim.
@Krmdmrz hocam enderde olsa bazen donmalar olabiliyor. Azda olsa rahatsız ediyor açıkçası.

Eğer donma şikayetiniz varsa servise verin ve iade etmek istediğinizi söyleyin. İncelemeye alıyorlar eğer ki cihazda bir sıkıntı varsa iade hakkınız olur.

Şöyle söyleyeyim teknolojikte'de farklı ürünlerde de kullanılan ürün iade edilemez. Türkiye'de maalesef almıyorlar kusurlu olacak ürün ya da alındığı gün arızalı değişimde yardımcı olurlar fakat açıp kullandığın sorun olmayan ürünü almazlar iade, sorun olsa bile direk Media Markt'ten almıştım mesela ben onlar muhattap bile olmuyor sorun olursa direk Microsoft Türkiye garantili cihazınız diyor oraya gönderin diyor. Zor yani.

Şöyle söyleyeyim teknolojikte'de farklı ürünlerde de kullanılan ürün iade edilemez. Türkiye'de maalesef almıyorlar kusurlu olacak ürün ya da alındığı gün arızalı değişimde yardımcı olurlar fakat açıp kullandığın sorun olmayan ürünü almazlar iade, sorun olsa bile direk Media Markt'ten almıştım mesela ben onlar muhattap bile olmuyor sorun olursa direk Microsoft Türkiye garantili cihazınız diyor oraya gönderin diyor. Zor yani.
Hocam, cihazı sıfırladım. Bahsettiğim küçük donmalar düzeldi, rahat rahat oynuyorum şu anda.

Hocam, cihazı sıfırladım. Bahsettiğim küçük donmalar düzeldi, rahat rahat oynuyorum şu anda.
Sevindim o zaman güzel günlerde kullanın yani arkadaşların dediği gibi donanımsal sıkıntı yoksa belli oyunda bir sorun hissediyorsanız optimize ile alakalıdır çokta ince detaylara takılmayın keyfinize bakın yoksa çıkıyor birşeyler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı