Xbox Series S'i Almanya'dan getirttim

Hocam tax Free için form gerekiyor sanırım. Ben öyle bir şey yapmadım. Direk getirdiler. İlk seferde vergi ödemiyorsun. Bu kadar basit 😁😁
Tax-free olayını yapabilir miyim? Yapabilixeksem ne yapmalıyım neler gerekiyor?
Hocam tax Free için form gerekiyor sanırım. Ben öyle bir şey yapmadım. Direk getirdiler. İlk seferde vergi ödemiyorsun. Bu kadar basit 😁😁

Tax-free olayını yapabilir miyim? Yapabileceksem ne yapmalıyım neler gerekiyor?
Eğer Amazon üzerinden Türkiye adresinize satın alırsanız zaten Tax-free satış yapılır, sepette yalnızca gümrük vergisi ödersiniz.

Eğer tanıdığınız tax-free getirmek isterse yerel mağazadan vergili (tax-included) olarak satın almalı ve vergi iadesi için (tax-refund) havalimanında bulunan ofislere gitmeli. Orada cihazın fişini ve uçak biletini ibraz ettikten sonra vergi iadesini alabilir.

Eğer Amazon üzerinden Türkiye adresinize satın alırsanız zaten Tax-free satış yapılır, sepette yalnızca gümrük vergisi ödersiniz.

Eğer tanıdığınız tax-free getirmek isterse yerel mağazadan vergili (tax-included) olarak satın almalı ve vergi iadesi için (tax-refund) havalimanında bulunan ofislere gitmeli. Orada cihazın fişini ve uçak biletini ibraz ettikten sonra vergi iadesini alabilir.
Ama getirecek akrabamın çifte vatandaşlığı ve oturum izni var Almanya'da

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı