Xbox Series X deneyimlerim

Aslında Series X değil de S almak mantıklı. Yanına da bir tane laptop. Bunu bir düşüneyim.
Tercih meselesi, ben sahsen x i daha mantikli buluyorum. S de hem hafiza kisitligi, hem de performans farkina bakinca 4k da, x tercih ettim ben. Ama her turlu xbox ve gamepass inanilmaz mantikli oyun maliyetleri bakimindan.

Güzel bir tercih olmuş açıkçası. Hem güç bakımından hem servis bakımından ayrı bir konsol. Umarım ileride Xbox tarafında daha çok Exlusive oyun görürüz. Hayırlı olsun, uzun saatler dilerim.

Tercih meselesi, ben sahsen x i daha mantikli buluyorum. S de hem hafiza kisitligi, hem de performans farkina bakinca 4k da, x tercih ettim ben. Ama her turlu xbox ve gamepass inanilmaz mantikli oyun maliyetleri bakimindan.
X tabii ki daha mantıklı ancak konsol olsa da her evde iyi kötü bir PC olacak. PC'ye 5-6K verdik desek geri kalan paraya sadece Series S kalıyor.

Hocam rica ederim hayırlı olsun iyi günlerde kullanırsınız inşallah
Sevindim almanıza.
Kullanıcı deneyimlerinizi beğendim kontrolcü kısmında özellikle. Xbox kollarında sesten ben de rahatsız oluyorum o konuda anlıyorum sizi dikkat çekiyor bu D-pad sesi vs. Xbox umarım şöyle dualsense gibi bir kontrolcü yapar da artık bu nesli kol anlamında yakalar
Series X çok güçlü bir makine artık uzun yıllar kafanız rahattır diye düşünüyorum. İyi oyunlar.

@360388 Hocam konsolunuzda Outriders isimli oyunu oynuyor musunuz?

Ayrıca Xbox Series X üzerinde bu oyunu oynayanlar var mı? Beni arada oyundan atıp direk ana ekrana gönderiyor.

@360388 Hocam konsolunuzda Outriders isimli oyunu oynuyor musunuz?

Ayrıca Xbox Series X üzerinde bu oyunu oynayanlar var mı? Beni arada oyundan atıp direk ana ekrana gönderiyor.
İnternetiniz ile alakalı bir durumdur, yüksek ihtimalle.
Outriders sunucu sorunları yaşıyordu diye duymuştum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…