Xbox Series X vs PlayStation 5

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eğer aileniz ve siz PS oyunlarına para vermek istemiyorsanız Xbox daha iyi olacaktır.
Bu arada hocam ailenizin kıymetini bilin size Nintendo almakla yetinmemişler üstüne konsol alacaklarmış helal olsun be.
 
Adam exclusive oyunlardan bahsetmemiş ki. İki platformda da olan oyunları kastetmiş.
Biliyorum, benim bahsettiğim şey en azından PS'da belli bir meblağ ile oynanabildiği, Xbox'da oynama şansın yok. Komik taraf bu 😂
 
PS oyunlarına hiç veremiyorsun, çünkü Xbox'da yok 😂

Hocam normalde tartışmaya dahil olmak istemezdim, fanboylara saygı duymadığım için tartışmıyorum ancak şu üstünlük taslama şeyi çok sinirimi bozuyor. Öncelikle evet PS'in özel oyunlarında güzel olanları var, kötü olanları da var yani tamamen kişinin ilgisine bağlı. Belki ona hitap etmiyordur. Şimdiye kadar gördüğümde "LAN adamlar ne yapmış!" dediğim GoW ve Detroit var o kadar. Tercih meselesi kısmını lütfen anlayın. Türkiye'de insanlar bir yerden sonra cebini düşünmek zorunda ne yazık ki, ben bir oyuna 200TL'den fazla veremem mesela, param yok. Neden param olmamasına rağmen göz göre göre alayım ki konsolu? Sırf ilgimi çekmeyen özel oyunları var diye alacağım hem de. Şunu kabul edelim, PS'in şu anda kronik sorunlu kontrolcüsünün teknolojisi ve özel oyunları dışında bir artısı yok, Türk kullanıcısının karşılayabileceği bir konsol değil, dolayısıyla Game Pass sayesinde Xbox bu nesli daha önde götürüyor. PS, Xbox, masaüstü, dizüstü yani hepsini kullandım, Nintendo gibi el konsolları kaldı sadece. Benim için uygun olanı Xbox yani bunu anladım, kişiden kişiye değişir. Bu yüzden fanboylara saygım yok, objektif değilsiniz, kişiden kişiye değişir diyemiyorsunuz, kabul etsen kimse gülmeyecek sana, her ürün tercih meselesidir.
 
Series X. Babam da Mayıs-Haziran arası Series X alacak. Önceden PS5 diyorduk Technopat'ta sordum sonra kararımı Series X olarak değiştirdim.
 
Xbox özel oyunlarını da PS'te oynayamıyorsun?
Önceki nesle baktığımda gördüklerim Halo 5, Gears 5/4 ve FH 4. Biraz zayıf değil mi sizce de?
Burada söylediklerim konu sahibi için geçerli. Xbox alınmaz gibi bir şey demem söz konusu değil.
Hocam normalde tartışmaya dahil olmak istemezdim, fanboylara saygı duymadığım için tartışmıyorum ancak şu üstünlük taslama şeyi çok sinirimi bozuyor.
Xbox Series X sahibi bir PS fanboy, daha nasıl ithamlar elde edeceğim acaba.
Bakın, tekrar ediyorum. Benim dediklerim PC sahipleri için geçerli.
Tercih meselesi kısmını lütfen anlayın. Türkiye'de insanlar bir yerden sonra cebini düşünmek zorunda ne yazık ki, ben bir oyuna 200TL'den fazla veremem mesela, param yok.
Anlıyorum ama konu sahibinin PC'si ve Nintendo Switch'i var yani :D
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı