Xbox Series X vs PS5

Semih_hlskck

Femtopat
Makaleler
1
Daha fazla  
İkisi arasında çok gidip geliyorum. Çok özel oyun merakım yok, günde en fazla FIFA, mortal ya da başka oyun oynarım. Sizce hangisi?(önceden series s im oldu ve beğenmistim)

Son düzenleme:
Hocam özel oyun merakınız yoksa XBOX'un Quick Resume özelliği ön plana çıkıyor baya iyi olay. Ama konsol baya ağır ve görünüş olarak kutu gibi duruyor. Bi yerlere taşımayacaksanız evde aldığınız gibi bir kere yerinde duracaksa alınabilir. Controller konusu kişiden kişiye değişir bazıları sevmiyor XBOX kolunu o yüzden sizin tercihiniz.

Hocam özel oyun merakınız yoksa Xbox'un Quick Resume özelliği ön plana çıkıyor bayağı iyi olay. Ama konsol bayağı ağır ve görünüş olarak kutu gibi duruyor. Bir yerlere taşımayacaksanız evde aldığınız gibi bir kere yerinde duracaksa alınabilir. Controller konusu kişiden kişiye değişir bazıları sevmiyor Xbox kolunu o yüzden sizin tercihiniz.

Reis kompakt olması ve siyah olması aşırı hoşuma gidiyor. Xbox kolu tam ele oturuyor ama Türkiye'de PS popüler diye arkadaşlarım PS al diyor ben Xbox istiyorum

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı