Xiaomi Mi Xmmnt27HQ vs MSI G274QPF QD

eyelay

Picopat
Daha fazla  
Ben de bu model ve MSI 27" G274QPF QD arasında kaldım. Aradaki fiyat farkını vermeli miyim bilmiyorum :/ Doğru düzgün inceleme de bulamadım.

xiaomi'ye karar verdim, dökümanın aksine amd radeon ve windows, 10 bit görüyor(büyük ihtimal 8bit+frc). Gayet memnunum iş + oyun için kullanıyorum renkler güzel, ekranın sağ altından ışık sızması biraz belli oluyor, her şeyi karanlık tema kullandığım için belli ediyor kendini. ghosting de ufo testinde gözle görüelecek kadar var, benim işimi görüyor

xiaomi'ye karar verdim, dökümanın aksine amd radeon ve windows, 10 bit görüyor(büyük ihtimal 8bit+frc). Gayet memnunum iş + oyun için kullanıyorum renkler güzel, ekranın sağ altından ışık sızması biraz belli oluyor, her şeyi karanlık tema kullandığım için belli ediyor kendini. ghosting de ufo testinde gözle görüelecek kadar var, benim işimi görüyor
Teşekkürler.
Satıcı veya teslimat ile ilgili bir sorununuz oldu mu? Xiaomi TR garantili bir cihaz değil çünkü ithalatçı garantisi veriliyor.
Ölü piksel var mı?
Çerçeveleri gerçekten o kadar ince mi?
Blur var mı?

teslimatta ve satıcı da bir sorun olmadı, ölü piksel yok.
1696792952459.jpeg

çerçeve bence gayet ince, soldaki viewsonic vx2458cmhd, Blur yok aksine daha önce deneyimlediğim diğer 2klardan daha net.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı