Yeni aldığım bir ürünü de servise götürmekten hiç hoşlanmıyorum, o kadar ki daha önce hiçbir şeyi serivse götürmedim. Dünyanın parasını verip tamir görmüş ürün almış olmaktan hiçbir farkı kalmıyor düşüncesindeyim.Rica Ederim
dokunmatik problemi pocophone f1 in genel olarak şu aralar en yaygın problemi, normalde ekranın köşelerinde algılama problemi, var xiaomi bunu 4k 60fps güncellemesi ile yamaya ek yazılımla dokunmatik sorununu düzelteceklerini açıklamıştı. ama seninki gibi sorunu ilk defa duydum en yakın teknik servise baktır derim donanımsalda olabilir
kesinlikle hayır gözün kapalı alabilirsin eğer samsung telefondan geçersen bide, aradaki farkı anlarsınPocophone f1 alıp memnun olmayan var mı ?
cihazı sıfırlamayı deneyebilirsin donanım dedim ama yazılımda olabilir mıuı 10.2.2. 0 da pil sorunu ön plandaYeni aldığım bir ürünü de servise götürmekten hiç hoşlanmıyorum, o kadar ki daha önce hiçbir şeyi serivse götürmedim. Dünyanın parasını verip tamir görmüş ürün almış olmaktan hiçbir farkı kalmıyor düşüncesindeyim.
Bir de bu durumu serviste göstermek gerekecektir fakat cihaz bunu kafasına göre yapıyor, çok sık olmasa da beni rahatsız edecek kadar 2-3 defa karşılaştım.
Müsait bir zaman da denerim.kesinlikle hayır gözün kapalı alabilirsin eğer samsung telefondan geçersen bide, aradaki farkı anlarsın
cihazı sıfırlamayı deneyebilirsin donanım dedim ama yazılımda olabilir mıuı 10.2.2. 0 da pil sorunu ön planda
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.