Xiomi Mi 9 T Ciddi Hasarın maliyeti ne olur?

MetalDreamer3

Kilopat
Xiaomi Mi 9T model birkaç aylık telefonum anlık sinir ile duvara fırlatma sonucu bu hale geldi. Garanti servisi mevcut ama böyle bir hasarın kullanıcı hatası çıkmaması gibi bir olasılık yok sanıyorum. Dokunmatik ekran ve arka kapakta ciddi ezilme ve kırık hasarları var. Ekran çalışmıyor ancak telefon hala açık durumda, kasada ise ciddi yamuk ve ezilme hasarı var. Bu kasa düzeltilebilir mi? Bu tarz hasar ve garanti servisi gibi bilgiye sahip olan arkadaşlar sizce bana bu durum neye patlar?

Fotoğraflar şöyle;
1.jpeg
2.jpeg
3.jpeg
4.jpeg
4.jpeg
5.jpeg

Son düzenleyen: Moderatör:
Epey pahalıya mal olacak duruyor, Amoled ekran çok pahalı, sadece onla da bitmiyor kasa ve arka camda haşat olmuş. Servislere sorsanız daha iyi olur. Benim tahminim 1000-1500 TL arası bir rakam çıkar. 9T ekran değişimi bile 1000 TL tutar tahminimce, diğer kırıkları saymıyorum bile.

Bu kadar para verip tamir etmeye değer mi? 2000 TL civarına patlarsa maliyet yapmanın bir anlamı olmaz.

PCB üzerinde veya lehimler de çatlama veya atma olabilir, bence yaptırmaya değmez.
s1.PNG

Eğer böyle bir problem varsa Türkiye'de yapan var mı bilmiyorum fakat çok zahmetli bir iş.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

1000₺ -1500₺ gözden çıkarttım, tek derdim bu cihazın artık iflah olmayacağı. Umarım öyle bir durum ile karşılaşmak zorunda kalmam.

Tamam ama umarım içeriden hasar almamıştır konu dışı ama nasıl böyle kırıldı.
Telefonda kız arkadaşımla tartışırken anlık sinirle fırlattım yere denk geldi..
Daha önce bu tarz duruma hiç düşmemiştim, 1-2 yıl kadar tuşlu telefonla takılabilirim artık. Keşke filmlerdeki gibi olsaydı her şey.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı